Αγωνιστικό Honda NSX με ελάχιστα χιλιόμετρα, σπεύσατε τάχιστα!

Διατίθεται προς πώληση από την Ecker Honda, το Honda NSX του 1991 έχει μόλις 10.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Το πρώτο πράγμα που προσέχουμε είναι το επιθετικό κιτ αμαξώματος της GRP (ντυμένο με ένα ταιριαστό αγωνιστικό χρώμα), το οποίο αποτελείται από ένα μπροστινό σπόιλερ, ένα καπό με τεράστιο αεραγωγό, πλαϊνές ποδιές με εισαγωγές αέρα και πίσω αεροτομή.

Οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της Volk TE37 αγκαλιάζουν εξαπίστονα φρένα

της Tarrox. Το νέο σύστημα εξάτμισης, η ελαφριά μπαταρία κι η ρυθμιζόμενη αγωνιστική ανάρτηση είναι αναβαθμίσεις ουσίας. Επίσης, το NSX διαθέτει ένα σύστημα ανύψωσης που λειτουργεί με αέρα, κάτι που συναντάμε σε πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα προκειμένου να ανυψώνουν το αυτοκίνητο από το έδαφος για γρήγορα pit stop. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο διαθέτει μπάκετ καθίσματα Momo, roll cage και τιμόνι OMP.

Κάτω από το καπό, οι τροποποιήσεις του NSX είναι εξίσου εκτεταμένες και περιλαμβάνουν ψυγείο λαδιού, νέο ψυγείο νερού, ψυγείο κιβωτίου ταχυτήτων και βοηθητική αντλία καυσίμου με ρυθμιστή πίεσης. Ο εργοστασιακός τρίλιτρος V6 αρχικά απέδιδε 274 ίππους, αλλά χάρη σε αυτές τις αναβαθμίσεις, 340 ίπποι φτάνουν πλέον στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου 5 ταχυτήτων. Αν σας περισσεύουν 129.999 € για ένα ακριβό πιστάδικο, μη χάσετε την ευκαιρία.

Αστέρι NSX προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τα ηλεκτρικά

The post Αγωνιστικό Honda NSX με ελάχιστα χιλιόμετρα, σπεύσατε τάχιστα! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα