To Suzuki Jimny ξεσκεπάζεται στην Κίνα και δεν είναι αντίγραφο!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν το Suzuki Jimny ως Convertible; Φαίνεται ότι ένας Κινέζος βελτιωτής σκέφτηκε ακριβώς το ίδιο κι αποφάσισε να φτιάξει αυτό το μοναδικό off-road. Το YiChe Garage χρειάστηκε να εισάγει ένα Jimny στην Κίνα, αφού δεν πωλείται εκεί και στη συνέχεια να ασχοληθεί με το κόψιμο της οροφής του και να προσθέσει τις δικές του στιλιστικές λεπτομέρειες. Αφού έκοψε την οροφή του Jimny και την αντικατέστησε

αρχικά με μια αναδιπλούμενη μαλακή οροφή, το YiChe Garage αποφάσισε ότι η μαλακή οροφή δεν ταίριαζε πολύ καλά και την αφαίρεσε εντελώς, όπως αποκαλύπτει ο Wheelsboy στη δοκιμή τού Suzuki.

Η μπροστινή όψη του Jimny είναι διαφορετική από την εργοστασιακή μάσκα. Ο μπροστινός προφυλακτήρας, η μάσκα, οι προβολείς και τα πίσω φώτα έχουν αντικατασταθεί από αυτά του Tank 300. Όσοι έχετε πολύ καλή μνήμη, θα θυμάστε ότι η Tank είναι μια κινέζικη εταιρία που φτιάχνει το 500, μια κόπια του Land Cruiser (είχατε διαβάσει πρώτοι σε εμάς την άνοιξη), ενώ το Tank 300 είναι μια αντιγραφή του Jimny, μόνο καλύτερο: πεντάθυρο, πιο ευρύχωρο και ψηλότερο. Και να που τώρα το γνήσιο Jimny αποκτά μια κάποια μοναδικότητα (πέρα της έλλειψης οροφής) φορώντας εξαρτήματα από το αντίγραφο! Πώς αλλάζουν οι καιροί… Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι φτιαγμένος από ανθρακονήματα, όπως και τα φτερά στους θόλους, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας είναι μεταλλικός.

Το εσωτερικό της τρέχουσας γενιάς του Jimny είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά λιτό, γι’ αυτό το YiChe Garage προσπάθησε να το κάνει ένα πιο ευχάριστο μέρος, τοποθετώντας νέες επενδύσεις στα καθίσματα, τα οποία είναι πλέον ντυμένα με υπέροχο λευκό δέρμα, ένα υλικό που κοσμεί επίσης το τιμόνι, του τούνελ της μετάδοσης και τα πάνελ των θυρών.

The post To Suzuki Jimny ξεσκεπάζεται στην Κίνα και δεν είναι αντίγραφο! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα