H BMW τρολάρει με μια τεράστια γρίλια ύψους τεσσάρων μέτρων

Μπορεί ο κόσμος να σχολιάζει τις νέες γιγάντιες γρίλιες στη μάσκα των καινούριων BMW, αλλά η γερμανική εταιρία απολαμβάνει τη δημοσιότητα. Μάλλον θεωρεί ότι ακόμα κι η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση εν τέλει. Το κακό ξεκίνησε με τη Σειρά 7, μετά ήταν η Μ3/4 κι ακολούθησε η XM, που μοιάζει να ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εντάξει, στην πανδημία οι μάσκες μπήκαν στη ζωή μας για τα καλά αλλά αυτό με τις BMW παραπάει. Κάποιοι μάλιστα έχουν προσπαθήσει να διορθώσουν το πρόβλημα, όπως ο σχεδιαστής της

Rivian που επανασχεδίασε τη M2 με ένα πολύ πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Τώρα η BMW ανακοινώνει ότι θα δημιουργήσει μια γιγάντια μάσκα σε μέγεθος τοίχου για το περίπτερό της στην έκθεση αυτοκινήτου του Tokyo, η οποία θα έχει ύψος τεσσάρων μέτρων. Καθώς θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τραβήξετε φωτογραφίες, αυτό την καθιστά μια αποτελεσματική Instagram παγίδα, οπότε ό,τι και να λέμε εμείς, είναι ένα πραγματικά ευφυές μαρκετινίστικο κόλπο. 

He’s back… pic.twitter.com/1dkD5Al25v

BMW (@BMW) December 15, 2022

Εν τω μεταξύ, η BMW κι ο Arnold Schwarzenegger συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Πέρσι είχε υποδειθεί τον Δία, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τον Όλυμπο κι απολάμβανε μια ήρεμη ζωή στην Καλιφόρνια. Η Ήρα (Salma Hayek) του κάνει δώρο μια ηλεκτρική iX κι έτσι ξαναβρίσκει το κέφι του. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα περιλαμβάνει η νέα διαφήμιση, αλλά βλέπουμε τον ένδοξο Δία να έχει υποβιβαστεί, φορώντας μια απροσδιόριστη αποκριάτικη στολή. 

The post H BMW τρολάρει με μια τεράστια γρίλια ύψους τεσσάρων μέτρων appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα