Chris Harris: πουλάει την προσωπική του Porsche 992 GT3 Touring

Λίγοι δημοσιογράφοι του αυτοκινητιστικού Τύπου δηλώνουν τόσο ανοικτά και τακτικά την αγάπη τους για την Porsche 911 όσο ο Chris Harris, επομένως δεν περιμέναμε να αποχωριστεί τόσο νωρίς την προσωπική του GT3 Touring, μοντέλο του 2022. Ο Βρετανός δημοσιογράφος δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι έχει ήδη μία 911 GT3 Touring γενιάς 991 κι αγόρασε τη γενιά 992, γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να αποχωριστεί μία από τις δύο αφού δοκίμαζε ταυτόχρονα και τις δύο. Προβλήματα που έχει ο κόσμος… Τελικά αποφάσισε ότι του

αρέσει περισσότερο η 991, αναφέροντας σε ένα βίντεο στο Instagram ότι ταιριάζει καλύτερα στους βρετανικούς δρόμους.

Ο Harris Monkey δε σκόπευε αρχικά να πουλήσει το αυτοκίνητο στο Collecting Cars, παρά το γεγονός ότι είναι εκ των συνιδρυτών του ιστότοπου δημοπρασιών. Αντίθετα, πήγε σε έναν τοπικό αντιπρόσωπο της Porsche και ρώτησε αν θα μπορούσε να δώσει την GT3 Touring και να αποκτήσει μία καινούρια Cayman GT4 RS. Δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν μια τέτοια ανταλλαγή, με αποτέλεσμα ο Harris να βάλει το αυτοκίνητο προς πώληση.

Η Touring έχει φινίρισμα Dark Sea Blue και διαθέτει οροφή από ανθρακονήματα, ενώ φοράει center-lock ζάντες 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω. Διαθέτει επίσης κεραμικά φρένα, σύστημα ανύψωσης του μπροστινού άξονα κι έχει διανύσει μόλις 6.468 μίλια (10.409 χιλιόμετρα).

Για να ταιριάξει απόλυτο στο γούστο του, ο Βρετανός ανέθεσε στον Justin Placek, ειδικό στις επενδύσεις των Porsche, να ντύσει τα καθίσματα με ένα εντυπωσιακό μπλε καρό σχέδιο. Τα πλαϊνά και τα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι φινιρισμένα σε κόκκινο δέρμα, όπως και τα πάνελ των θυρών του αυτοκινήτου και μεγάλα τμήματα του ταμπλό. Στα μαρσπιέ έχουν τοποθετηθεί λογότυπα που αναγράφουν «Wingless», προφανώς σχολιάζοντας το γεγονός ότι η έκδοση Touring δε διαθέτει τη μεγάλη αεροτομή των υπόλοιπων GT3.

Τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου, η προσφορά για το αυτοκίνητο είχε φτάσει τις 190.000 £ (217.000 €), σημαντικά περισσότερο από την αρχική τιμή του αυτοκινήτου των 127.820 £ (146.000 €) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

The post Chris Harris: πουλάει την προσωπική του Porsche 992 GT3 Touring appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα