Boldmen CR4: μια κακόγουστη BMW Ζ4 σε τρελή τιμή αγοράς!

Η Boldmen ιδρύθηκε από τον Harald Käs, τον Michael Käs και τον Friedhelm Wiesmann, τον άνθρωπο πίσω από τη Wiesmann GmbH κι η CR4 παρουσιάστηκε στα μέσα του 2021. Βασίζεται στην BMW Z4 M40i, που σημαίνει ότι διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα 3.0 λίτρων. Ωστόσο,

ενώ μια τυπική Z4 M40i αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής, η CR4 αποδίδει 408 ίππους και 610 Nm, ενώ επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.9″.

Το πρώτο παράδειγμα που βρήκαμε προς πώληση είναι το πέμπτο αυτοκίνητο της παραγωγής των 30 μονάδων. Έχει διατεθεί προς πώληση μέσω του Sportivo Leipzig στη Γερμανία και έχει εντυπωσιακή τιμή 215.140 €. Είναι βαμμένο σε μια σκούρα μπλε απόχρωση, ενώ το εσωτερικό ξεχωρίζει χάρη στο κρεμ δέρμα που κοσμεί την καμπίνα.

Όσο για τη δεύτερη Boldmen που πωλείται πανευρωπαϊκά, είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας Mobile.de κι είναι το νούμερο 6. Είναι βαμμένη μαύρη και έχει ένα ασημί τροχών που ξεχωρίζουν περισσότερο από τις πιο σκούρες ζάντες του αυτοκινήτου νούμερο 5. Στο εσωτερικό διαθέτει συνδυασμό μαύρου και κόκκινου δέρματος. Θα σας κοστίσει λίγο φθηνότερα, αφού τιμάται 207.210 €.

The post Boldmen CR4: μια κακόγουστη BMW Ζ4 σε τρελή τιμή αγοράς! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα