Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του Hamilton -Πού εντοπίστηκε

Την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή βρέθηκε, το κλεμμένο Nissan GT-R του Lewis Hamilton, λίγο πριν το εμβληματικό sportscar βγει από τα σύνορα της Ιαπωνίας.

Hκλοπή ενός λευκού Nissan GT-Rστη μακρινή Ιαπωνία θα περνούσε υπόάλλες συνθήκες απαρατήρητη, στηνπροκειμένη περίπτωση ωστόσο δεν πρόκειταιγια

ένα οποιοδήποτε sportscar,μιας και στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόντο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε επιλεγείαπό τον Lewis Hamilton για τιςβραδινές περιπλανήσεις του στηνπρωτεύουσα του Τόκιο.

Το Nissan GT-R R34 ανήκει στην εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Omoshiro και είχε παραχωρηθεί στον L. Hamilton τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Βρετανός φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες και video από τις περιπέτειές του στην Ιαπωνία με το Nissan GT-R, κάνοντας γνωστό το ιαπωνικό sportscar σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ωστόσο αυτάτα… πέντε λεπτά δημοσιότητας για τολευκό Nissan GT-R, λίγο έλειψαννα αποδειχθούν μοιραία, καθώς σχεδόνέναν χρόνο μετά το ιαπωνικόsportscar έκανε φτερά.

Οι εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό του αποδείχθηκαν άκαρπες και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν δεδομένο ότι το Nissan GT-R του Lewis Hamilton δεν πρόκειται να βρεθεί.

Η υψηλή ζήτησηεντός και εκτός ιαπωνικών συνόρωνκαθιστά όλες τις γενιές του ιαπωνικούsportscar δυσεύρετες, εκτοξεύοντας τιςτιμές τους στα ύψη.

Εξίσου υψηλή είναι και η ζήτηση και για ανταλλακτικά, ειδικά για παλαιότερες γενιές του αυτοκινήτου.

Βέβαια τολευκό Nissan GT-R του LewisHamilton δεν κλάπηκε ώστε να γίνειανταλλακτικά αλλά για να ενταχθεί στησυλλογή κάποιου, ο οποίος εκτίμησε όχιμόνο το ίδιο το ιαπωνικόsportscar αλλά και το γεγονός ότι έναςεπτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητήςβρέθηκε στο δεξί του κάθισμα.

Κι αυτό γιατίδύο μήνες μετά την κλοπή του, το αυτοκίνητοεντοπίστηκε στο εσωτερικό ενόςεμπορευματοκιβωτίου, έτοιμο να… σαλπάρειαπό τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου προςέναν άγνωστο στις ιαπωνικές αρχέςπροορισμό.

Η αξία ενός Nissan GT-R R34 ξεκινά σήμερα από τα 100.000 δολάρια ωστόσο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και το 1 εκατ. δολάρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο GT-R με την υπογραφή του Hamilton θα άλλαζε χέρια για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα