Μεταχειρισμένες Porsche από 2.800 ευρώ -Ποιος και γιατί τις πουλάει;

Σε αδιανόητα χαμηλές τιμές πωλούνται μοντέλα της Porsche τα οποία εκτέθηκαν στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν το Dubai, προκαλώντας φθορές εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι γνωστόότι η κρίση γεννά ευκαιρίες και στηνπροκειμένη περίπτωση το ίδιο μπορεί ναισχυριστεί κανείς και τα πρωτοφανήπερικάλυμμα φαινόμενα τα οποία έπληξαντον Απρίλιο το Dubai, προκαλώνταςκαταστροφές σε σταθερές δομές αλλά καισε χιλιάδες οχήματα.

Γνωστοί

για τα ακριβά τους γούστα, οι κάτοικοι του Dubai είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δρόμους του Εμιράτου να μετατρέπονται σε ποτάμια και τα καλογυαλισμένα τετράτροχα να βουλιάζουν στη λάσπη.

Στην πλειονότητάτους, τα οχήματα αυτά χαρακτηρίστηκαναπό τις ασφαλιστικές εταιρείες ως μηεπισκευάσιμα και πλέον στιβάζονται σεμάντρες αυτοκινήτων, αναζητώντας έναννέο ιδιοκτήτη που θα τους δώσει μιαδεύτερη ευκαιρία στη ζωη.

Το κίνητρο είναι ισχυρό, καθώς η τιμή των συγκεκριμένων αυτοκινήτων είναι άκρως δελεαστική, αφήνοντας το περιθώριο ακόμα και για μια δαπανηρή επισκευή.

Για του λόγουτο αληθές, στο μακρινό Dubaiμπορεί κανείς να αποκτήσει μιαPorsche 911 με περίπου 7.000 ευρώ, ενώ ανπρόκειται για τις «μικρότερες»Cayman και Boxster, τότε οιτιμές πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά, φτάνονταςακόμα και τα 2.800 ευρώ.

Ακόμα καιγια μια Porsche Panamera, το ποσότων 5.000 ευρώ φαντάζει αρκετό ώστε νααποκτήσει κανείς το δικαίωμα ναονειρεύεται την πλήρη αποκατάστασηενός αυτοκινήτου, η πραγματική αξία τουοποίου είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα οχήματα δεν φέρουν εμφανείς ζημιές και μοιάζουν να αποτελούν -μεταξύ άλλων- μια πολύτιμη πηγή ανταλλακτικών για μηχανικά μέρη ή τμήματα του αμαξώματος τα οποία δεν έχουν επηρεαστεί από την εισροή υδάτων.

Στο σύντομο video που ακολουθεί μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι εκτός από τα μοντέλα της Porsche, ανάλογη τύχη είχαν και πολυτελείς μπερλίνες με τα σήματα της Mercedes και της Bentley, ενώ από τη μανία της Φύσης δεν ξέφυγαν και ακόμα πιο εξωτικές κατασκευές, όπως μοντέλα της Ferrari και της Lamborghini.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα