Χορεύοντας στον πάγο με Bugatti Bolide (video)
Τρεις εξαιρετικά σπάνιες Bugatti Bolides, μαζί με μερικές Veyron, ένα Rimac Nevera και ένα κλασικό EB110 οδηγήθηκαν χωρίς… φόβο και πάθος στο παγωμένο αλπικό τοπίο της Ελβετίας.
Είναι διαφορετικό πράγμα να έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα hypercar πολλών εκατομμυρίων ευρώ και άλλο να το βάζεις σε σκληρή δοκιμασία, όπως η συγκεκριμένη. Η Bugatti έχει κατασκευάσει μονάχα 40 μονάδες από την Bolide και παρά
Σε μια πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο St. Moritz, η τριάδα των υπεραυτοκινήτων μπήκε όντως στα δύσκολα. Στο χιόνι μιας παγωμένης λίμνης, πολύ μακριά από την πίστα και τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Μιλάμε για ότι πιο κοντινό σε αγωνιστικό αυτοκίνητο από Le Mans. Ικανό να πιάσει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,2 sec με κάθετη δύναμη που φτάνει έως τα 3.000 κιλά. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 380 χλμ./ώρα.
Όμως εκτόςαπό τις Bolides, στο ίδιο μέρος την ίδια μέρα, στο «The ICE», παρευρέθηκαν επίσης τρεις Veyron, μια Grand Sport Vitesse Soleil de Nuit, η Meo Costantini και ένα από τα μόλις τρία Rembrandt Bugatti Grand Sport Vitesse. Παρέα ήταν και ο ΔιευθύνωνΣύμβουλος της Bugatti Rimac, Mate Rimac με Nevera, ενώ καλεσμένη από ότι φάνηκε ήτανκαι μία συλλεκτική ΕΒ110. Από τα κλασικά μοντέλα της εταιρείας, είδαμεμεταξύ άλλων την Type 13,την Type 35και την Type 37A.
Από τογεγονός έφυγαν στο τέλος όλοι ενθουσιασμένοι. Οδήγησαν τα αυτοκίνητάτους σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με συνθήκες που πιθανώς δεν θαξανασυναντήσουν στο διάβα τους. Αποσπάσματα μπορείτε να παρακολουθήσετεστο παρακάτω video.
Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Car & Motor
- Τελευταία Νέα Car & Motor
- Χορεύοντας στον πάγο με Bugatti Bolide (video)
- Αυτό είναι το νέο Xpeng GX -Ένα πολυτελές off road SUV
- Ποιοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από τα Τέλη Κυκλοφορίας;
- Η Volkswagen έντυσε… GTI το Transporter
- Τι αλλάζει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό;
- Σε ποιους δρόμους τρως πρόστιμο αν πας πάνω από 30 χλμ./ώρα -Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ
- Δοκιμάζουμε το νέο Chery Tiggo 9 CSH -Το επταθέσιο SUV με τα 1.050 χιλιόμετρα αυτονομίας
- Ο θρυλικός μπόμπος της Honda ανανεώνεται
- Επίσημο: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που θα παρκάρουν δωρεάν σε όλους τους Δήμους της χώρας -Τι πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους
- MINI Aceman: Από 26.450 ευρώ με MINI ELECTRIC BONUS. Επιτόκιο από 0% ή μηνιαία δόση από 179 ευρώ. Δείτε το από κοντά και στο Golden Hall.
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- VW Golf GTI 265 PS Δοκιμή / Test drive
- FIAT Panda «Mad Max» στα Χανιά, τουριστικό αξιοθέατο
- Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Dacia Sandero – Πόσο κοστίζει;
- Δείτε ποιος κερδίζει την κόντρα μεταξύ Ford Mustang και BMW M4 (+video)
- Ιστορικό Ράλλυ Μόντε Κάρλο – Les Grecs: Στην τελική ευθεία
- Ιστορικό Ράλλυ Μόντο Κάρλο – Les Grecs: Στην τελική ευθεία
- Ιστορικό Ράλλυ Μάντο Κάρλο – Les Grecs: Στην τελική ευθεία
- Υβριδική ισχύς 670 ίππων για τη νέα Bentley Continental GT S
- MotoGP: Τι μάθαμε από τις πρώτες δοκιμές 2026;



