Αυτό το 500αράκι δεν μοιάζει με κανένα -Με 250 ίππους και εκρηκτικές επιδόσεις

Η πιοπρόσφατη δημιουργία του οίκου Giannini, δεν είναι άλλη από το εικονιζόμενο Spettacolo, ένα Abarth 500 το οποίο ξεχωρίζει σε μεγάλοβαθμό τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά από τα υπόλοιπα που γνωρίζουμε.

Μόνο 200μονάδες προορίζεται να κατασκευαστούν από το εν λόγω όχημα. Άλλωστε μιλάμεγια ένα μοντέλο, που η τιμή του θα φτάνει, ανάλογα με την έκδοση (comfort, sport, racing), έως και τις… 133.000

ευρώ! Αυτόμε το νούμερο «0» είναι εκείνο που παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους, πριν απόμερικές μέρες.

Οι αλλαγές που έχει υποστεί το 500αράκι που βλέπετε έχουν ως εξής. Ο γνωστός θερμικός κινητήρας T-Jet των 1,4 λίτρων μετά από τις κατάλληλες επεμβάσεις που περιλαμβάνουν διαφορετικό turbo και intercooler, όπως και μια μονάδα ελέγχου αποδίδει πλέον 250 ίππους και 360 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τώρα τα 280 χλμ./ώρα.

Ταμετατρόχια έχουν φαρδύνει κατά 40 χλστ., ενώ δεν γίνεται να μην κάνουμεειδική μνεία στο εμφανισιακό σκέλος με τις ευμεγέθεις εξατμίσεις και το διαχύτητου πίσω μέρους και φυσικά τις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Επίσης,παρατηρούνται καλύμματα στους τροχούς από ανθρακόνημα μεγέθους 17ιντσών εμπρός και 18 πίσω.

Από τοεσωτερικό, δεν απουσιάζουν τα ανάλογα λογότυπα του Giannini. Όμως αυτά που εντυπωσιάζουν στην πραγματικότητα,είναι τα δύο αγωνιστικού τύπου bucket που είναι επενδυμένα με δέρμα.Έτσι και αλλιώς η εταιρεία έχει αποφασίσει να επιστρέψει στους αγώνες,παίρνοντας μέρος στο πρωτάθλημα Time Attak Italia 2024 με την Old School Garage.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα