Αυτή είναι η νέα μάρκα που κοιτάει στα μάτια τη Ferrari -Τι θα κατασκευάζει

Μια εξωτική κατασκευή που φέρει έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα 6,5 λίτρων φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη επιτυχία της άσημης Nilu27, μιας μάρκας που ιδρύθηκε από έναν σχεδιαστή της Bugatti και της Koenigsegg.

Ένα oldschool hypercar με φουτουριστικό σχεδιασμόκαι εξωτικές προδιαγραφές υπογράφειμια νέα φίρμα, η οποία ιδρύθηκε από τονSasha Selipanov και φιλοδοξείνα αποτελέσει έναν νέο πόλο ανάπτυξηςυπεραυτοκινήτων

και το αντίπαλο δέοςκαταξιωμένων κατασκευαστών πουπαραδοσιακά δραστηριοποιούνται σεαυτόν τον τομέα.

Το πρώτο τετράτροχο της Nilu27 εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα της Hartley Engines, ο οποίος με χωρητικότητα 6,5 λίτρων αποδίδει σχεδόν 1.100 ίππους, μη διαθέτοντας κάποιο σύστημα υπερτροφοδότησης ή οποιαδήποτε… ηλεκτρική υποβοήθηση.

Μάλιστα, οV12 κινητήρας συνδυάζεταιμε μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώαπουσιάζουν και οι περισσότερεςηλεκτρικές ευκολίες που έχουμε συνηθίσεινα βλέπουμε σε μια σύγχρονη τετράτροχηπρόταση.

Αντιθέτως, ηχηρό παρών δηλώνουν οι κεραμικής σύνθεσης δίσκοι της Brembo καθώς και οι θηριώδεις τροχοί των 20 και των 21 ιντσών με τα semi racing ελαστικά της Michelin.

Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τις επιδόσεις του hypercar της Nilu27, παρά μόνο η πρόθεση της νέας φίρμας να περάσει στην παραγωγή 15 αντίτυπα που θα προορίζονται για χρήση μόνον εντός πίστας και 54 street legal αυτοκίνητα που θα έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν σε δημόσιο δρόμο.

Άγνωστη παραμένει και η τιμή του δωδεκακύλινδρου αυτοκινήτου της Nilu27, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο προσεχές φεστιβάλ αυτοκινήτου του Pebble Beach στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα