Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του pickup της BYD

Η κινεζική εταιρεία BYD, που εξειδικεύεται στην κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και plug-in υβριδικών συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα της. Και το ολοκαίνουργιο δημιούργημά της είναι ένα pickup.

Από τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύθηκαν, το καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε εντελώς την εξωτερική του εικόνα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε σε μεγάλο βαθμό,

το σχήμα και τις γραμμές του. H BYD ανακοίνωσε πως θα πρόκειται για παγκόσμιο προϊόν, το οποίο προορίζεται να λανσαριστεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Παρά τα μπλεκαι τα πορτοκαλί καλύμματα, που φέρει το όχημα, διακρίνουμε εύκολα σχετικά το μυώδεςπαρουσιαστικό του με τους φαρδιούς θόλους τροχών, το ψηλό καπό,τους μεγάλους πλαϊνούς καθρέφτες, την σχάρα οροφής, τα μπροστινάφωτιστικά σώματα με τους διπλούς προβολείς, τις δύο σειρές καθισμάτωνκαι την περιορισμένου μεγέθους καρότσα πίσω.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί οι διαστάσεις του αναμενόμενου plug-in υβριδικού pickup, οι κατασκευαστές του λένε πως θα είναι αντίστοιχες με εκείνες ενός Toyota Hilux. Δηλαδή μιλάμε για μήκος 5,32 μέτρα περίπου, πλάτος 1,85 μέτρα και ύψος 1,81 μέτρα.

Στιςυπόλοιπες πληροφορίες που γνωρίζουμε προς το παρόν, είναι η ανάρτησηπολλαπλών συνδέσμων πίσω, η ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων καιη συνολική που θα φτάνει τα 1.000 χιλιόμετρα. Εμπρός στη μάσκα, θαβρίσκεται ένα μεγάλο λογότυπο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εκτός απότην Κίνα, το νέο μοντέλο της BYD αναμένεται να φτάσει στις αγορές τηςΜέσης Ανατολής, της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής και τηςΝοτιοανατολικής Ασίας. Ελπίζουμε να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα