Formula 1: Συνεχίζει και το 2027 ο Alonso (video)
Ο Ισπανός ανακοίνωσε την παραμονή του με ένα βίντεο που… τρόμαξε τους οπαδούς του – θα είναι ξανά δίδυμο με τον Lance Stroll.
Η Aston Martin είχε διπλή ανακοίνωση, αφού γνωστοποίησε πως το οδηγικό της δίδυμο θα παραμείνει σταθερό για πέμπτη (!) συνεχόμενη χρονιά. Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο προφανή αφού ο Fernando Alonso είχε οψιόν στο συμβόλαιό του για να συνεχίσει αλλά ήταν άγνωστες οι προθέσεις του ενώ και στην περίπτωση του teammate του, υπήρχε φημολογία πως ίσως στρεφόταν σε άλλη μορφή αγώνων και συγκεκριμένα το πρόγραμμα της Aston Martin στους Αγώνες Αντοχής.
Ο Alonso έχει κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους και με την Aston Martin στην οποία εντάχθηκε το 2023, έχει 8 βάθρα, συμπεριλαμβανομένων δύο δεύτερων θέσεων, σε 85 αγώνες. Όσο για τον Stroll, διανύει τη δέκατη σεζόν του στο σπορ, εντάχθηκε στην ομάδα με έδρα το Σίλβερστον το 2019 και μετράει περισσότερες από 200 εκκινήσεις στην F1, έχοντας σε αυτό το διάστημα τρεις παρουσίες στο βάθρο.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση των «πράσινων», «…η διατήρηση και η σταθερότητα αυτού του μακροχρόνιου δίδυμου, επιτρέπει στην Aston Martin Aramco να επικεντρωθεί πλήρως στην πορεία εξέλιξής της, αξιοποιώντας τη γνώση και τις βαθιά ριζωμένες σχέσεις μεταξύ των οδηγών και του ευρύτερου οργανισμού».
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Aston Martin Aramco Formula One Team, Lawrence Stroll, δήλωσε: «Ο Lance και ο Fernando αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της πορείας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουν μαζί μας, στο επόμενο κεφάλαιο για την ομάδα. Το να έχουμε δύο οδηγούς με το επίπεδο της εμπειρίας, της δέσμευσης και της γνώσης τους, προσφέρει τεράστια αξία σε ολόκληρο τον οργανισμό. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και, ενώ η βραχυπρόθεσμη εστίασή μας παραμένει στη βελτίωση της απόδοσης, πιστεύω ότι διαθέτουμε το παγκόσμιας κλάσης ταλέντο που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας».
Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Η μάρκα Lepas ήρθε στην Ελλάδα
- Νέο BYD Dolphin Surf με περισσότερη τεχνολογία
- Η παρουσία της Lynk & Co στην AUTO ATHINA 2026 powered by ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
- Formula 1: Συνεχίζει και το 2027 ο Alonso (video)
- Η Alpine έρχεται στην Ελλάδα με A290 και A390
- Στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή»
- Μεγάλη απάτη από Έλληνα: Πουλούσε αυτοκίνητα που ...
- Ford Racing: 125 χρόνια από την πρώτη νίκη – Το αγωνιστικό όχημα του Henry Ford ζωντανεύει ξανά
- Lexus: Επίσημος Automotive Partner του 1000 Miglia Experience Greece 2026
- Νέο Volkswagen Tiguan Urban 1.5 eTSI με φουλ εξοπλισμό – Τι ...
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Car & Motor
- Τελευταία Νέα Car & Motor
- Formula 1: Συνεχίζει και το 2027 ο Alonso (video)
- Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο των 5.000 ευρώ -Ποιος το κατασκευάζει
- To ασταμάτητο Ineos Grenadier έφτασε στην Ελλάδα
- Πρόστιμο 4.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 8 χρόνια -Αυτό είναι το λάθος που δεν συγχωρεί ο νέος ΚΟΚ
- Έρευνα: Πόσοι Ευρωπαίοι σχεδιάζουν να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο
- Απίστευτο πείραμα γίνεται viral -Μπουλντόζα έριξε 20 τόνους μπάζα πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο
- Ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα του «Κόμβου» στο κυκλοφοριακό πρόβλημα;
- Αλλάζει πρόσωπο μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας -Γιατί βάφονται πράσινοι οι δρόμοι
- Το νέο smart #2 αντέχει το βάρος ενός ελέφαντα στην οροφή του
- Επίσημο: Η Alpine έρχεται στην Ελλάδα -Ποιος την φέρνει
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Νέα Honda SH Mode 125: Facelift και καινούρια παλέτα
- Η Alpine έρχεται στην Ελλάδα με A290 και A390
- Η μάρκα Lepas ήρθε στην Ελλάδα
- Volkswagen Tiguan: Διαθέσιμη για παραγγελία η νέα έκδοση Urban (τιμή)
- Στα σκαριά το πρώτο SUV της McLaren
- Lexus: Επίσημος Automotive Partner του 1000 Miglia Experience Greece 2026
- Στην Ελλάδα το “ετοιμοπόλεμο” 4×4 – Με κινητήρες BMW και ακραία off road χαρακτηριστικά
- Ferrari: Τι απαντά στις φήμες που φέρνουν τον Horner στη θέση του Vasseur
- Νέο BYD Dolphin Surf με περισσότερη τεχνολογία
- Ford Racing: 125 χρόνια από την πρώτη νίκη – Το αγωνιστικό όχημα του Henry Ford ζωντανεύει ξανά



