Formula 1: Ο Sainz ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Mercedes

Μετά την απογοητευτική για εκείνον είδηση πως η θέση του στη Ferrari θα ανήκει από το 2025 στον Lewis Hamilton, o Carlos Sainz αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εδώ και μήνες φημολογείται πως το project της Audi θα βασιστεί πάνω του, όμως η γερμανική ομάδα θα μπει στη Formula 1

το 2026. Κι αυτό, δίχως να έχει άμεσες βλέψεις πρωταθλητισμού.

Πράγμα που δημιουργεί μία τρύπα στα πλάνα του Ισπανού που αναζητά άμεσα μία ομάδα (τουλάχιστον) για το 2025, που να μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες του. Αυτή θα μπορούσε να είναι η Mercedes-AMG, αν και η γερμανική ομάδα αποτελεί περιζήτητο προορισμό.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο όμως, η πλευρά του Sainz έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τα «ασημί βέλη», σχετικά με πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δημοσίευμα της Corriere dello Sport, «…κατά τη διάρκεια του GP Σαουδικής Αραβίας, όλη η ομάδα του Carlos Sainz έμεινε πολύ ώρα στο χώρο φιλοξενίας της Mercedes. Το συμβόλαιο του Sainz Jr με τη Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και γι’ αυτό, ο μάνατζέρ του, Carlos Onorio, μαζί με τον Carlos Sainz Snr, μίλησαν εκτενώς με τον Toto Wolff. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει».

Για τη Mercedes έχουν ακουστεί ακόμα τα ονόματα των Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Esteban Ocon, Alex Albon αλλά και του 17χρονου οδηγού της Formula 2, Andrea Kimi Antonelli.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα