Formula 1: Ναι μεν, αλλά… για Leclerc

Η Scuderia Ferrari επέστρεψε στο βάθρο τη Ίμολα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, με τον Charles Leclerc να τερματίζει τρίτος στο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια.

Ωστόσο, εντός έδρας και με τις κερκίδες και τους λόφους κατάμεστους από tifosi, οι «κόκκινοι» ήλπιζαν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, ο Μονεγάσκος δεν ήταν χαρούμενος στις δηλώσεις του μετά το πέρας του έβδομου αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

O

Leclerc είπε: «Τουλάχιστον ανεβήκαμε στο βάθρο. Χαίρομαι πραγματικά μόνο όταν κερδίζω και αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε υστέρηση στις κατατακτήριες δοκιμές. Μας έλειπε ταχύτητα στην ευθεία, κάτι που θα εξετάσουμε. Στον υπόλοιπο γύρο ήμασταν γρήγοροι, οπότε τα πράγματα δείχνουν καλά για την υπόλοιπη σεζόν, αλλά είναι απίστευτο να βρίσκομαι στο βάθρο με όλους τους τιφόζι στην Ίμολα. Το Μονακό θα είναι πολύ ξεχωριστό και ίσως τα καταφέρουμε καλύτερα εκεί».

Ο οδηγός της ιταλικής ομάδας είναι πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 113 πόντους στο ενεργητικό του. Ο πρωτοπόρος Max Verstappen που νίκησε στην Ίμολα έφτασε τους 161, ενώ ο έτερος οδηγός της Red Bull Racing, Sergio Perez, υποχώρησε στην τρίτη θέση, έξι πόντους πίσω από τον Leclerc.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα