ΣΕΒ: εκδήλωση με θέμα «Η επιχείρηση και τα Social Media» στην Αθήνα

Εκδήλωση με θέμα «Η επιχείρηση και τα Social Media» διοργανώνει ο ΣΕΒ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 4 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα .

Η εκδήλωση εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και υλοποιεί ο ΣΕΒ σε θέματα καταναλωτή.

Σκοπός της εκδήλωσης

είναι να παρουσιασθούν οι εναλλακτικοί τρόποι αξιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε αυτά να λειτουργούν αποτελεσματικά ως νέο επικοινωνιακό εργαλείο προς τους καταναλωτές.

Ειδικότερα, η θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει τρεις βασικές ενότητες: η πρώτη αφορά στην σημερινή σχέση επιχειρήσεων με τα Social Media.

Η δεύτερη αφορά στην παρουσίαση βέλτιστων τρόπων αξιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την επικοινωνιακή διαχείριση των κρίσεων μέσω των Social Media.

Τέλος, στην τρίτη ενότητα θα παρουσιασθούν οι τάσεις και εξελίξεις που αναμένονται στο άμεσο μέλλον στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ομάδα Εργασίας του ΣΕΒ για «Θέματα Καταναλωτή» συστήθηκε και λειτουργεί από το 2007, αποσκοπώντας στην ενίσχυση του ρόλου του ΣΕΒ στην κατάρτιση και εφαρμογή εθνικής πολιτικής στο πεδίο του καταναλωτή.

Συγκεκριμένα έχει σχεδιάσει μία στρατηγική σε θέματα καταναλωτή και έχει αναλάβει δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο τη σχέση καταναλωτή και πολιτείας, όσο και τη σχέση καταναλωτή και επιχείρησης.

Επιπλέον, η Ομάδα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα Μοντέλο Αυτοαξιολόγησης των Επιχειρήσεων, σχετικά με την σημασία του καταναλωτή, το οποίο εφαρμόζεται με απτά αποτελέσματα από τις επιχειρήσεις.

Τέλος, έχει διοργανώσει μία σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων, προκειμένου να καλύψει και να αναδείξει τις συνεχώς νέες ανάγκες και τάσεις στο πεδίο του καταναλωτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα