Οικιακά φωτοβολταϊκά για στέγες: νέο ολοκληρωμένο σύστημα από την Schott Solar

12:03 15/6/2012 - Πηγή: Econews

Ολοκληρωμένα συστήματα οικιακών φωτοβολταϊκών για στέγες τα οποία θα περιλαμβάνουν τα στοιχεία Advance InDaX θα προσφέρει από την 1η Ιουλίου 2012 η Schott Solar.

Το ολοκληρωμένο σύστημα οικιακών φωτοβολταϊκών για στέγες της Schott Solar παρέχει καλύτερη απόδοση και επιτρέπει ευκολότερη εγκατάσταση.

Το νέο προϊόν της εταιρείας συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγη τόσο σε νέα κτήρια όσο και σε υφιστάμενα στα οποία εκτελούνται εργασίες ενεργειακής

αναβάθμισης.

Όσον αφορά στους εγκαταστάτες, η παραγγελία του συστήματος μπορεί να γίνει απευθείας από την Schott Solar και η παράδοσή του γίνεται στο χώρο όπου λαμβάνουν χώρα οι εργασίες.

Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα φωτοβολταϊκών για στέγες της εταιρείας περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά στοιχεία SCHOTT ADVANCE InDaX, ειδικά πλαίσια προσαρμογής σε υφιστάμενες στέγες, έναν αντιστροφέα προσαρμοσμένο στο μέγεθος του συστήματος, καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση του συστήματος.

Το ολοκληρωμένο προϊόν μπορεί να συνοδευτεί με ένα σύστημα παρακολούθησης και βελτιστοποίησης της απόδοσης του φωτοβολταϊκού.

Με αυτό τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της κατοικίας μπορεί να ενημερωθεί για την ποσότητα ηλεκτρισμού που παράγει το σύστημα σε δεδομένη στιγμή, για την ιδιωτική κατανάλωση, αλλά και για την ποσότητα ηλεκτρισμού που διοχετεύεται στο δίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συναρμολογήσουν το σύστημα διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της Schott Solar από την 1η Ιουλίου.

Τα νέα προϊόντα SCHOTT ADVANCE InDaX της εταιρείας είναι εγκεκριμένα για χρήση σε στέγες, καλύπτουν τα κριτήρια DIN 1055, επιδεικνύουν υψηλά επίπεδα ασφαλείας στον άνεμο και συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση ανθεκτικότητας στη βροχή παράλληλα με την 25ετή εγγύηση απόδοσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα