Καιρός-ΕΜΥ: έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από το βράδυ της Τετάρτης (7/11)

14:16 7/11/2012 - Πηγή: Econews

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, προβλέπεται μεταβολή του καιρού από αργά το απόγευμα και τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες στα κατά τόπους ανατολικά και νότια στους ενισχυμένους βόρειους ανέμους που θα φτάσουν τα 8 και αύριο Πέμπτη τα 9 Μποφόρ στο Αιγαίο, την πτώση της θερμοκρασίας

και τις πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, βαθμιαία στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις Κυκλάδες.

Την Πέμπτη η κακοκαιρία θα κατέβει νοτιότερα, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Πιθανόν τη νύχτα στα βόρεια και ανατολικά τα φαινόμενα να είναι ισχυρά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη, α σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα