ΙΕΝΕ: συναντήσεις για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα

17:51 8/11/2011 - Πηγή: Econews

Μία νέα σειρά Απογευματινών Συναντήσεων προγραμματίζει το ΙΕΝΕ για την περίοδο 2011-2012. Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς συναντήσεων που είχε πραγματοποιήσει την περίοδο 2009-2010, το Ινστιτούτο διοργανώνει τώρα μία νέα σειρά πέντε εκδηλώσεων πάνω σε εξειδικευμένες και επίκαιρες πτυχές της ελληνικής ενεργειακής ατζέντας.

Οι εφετινές Απογευματινές Συναντήσεις θα

πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία του Ομίλου Κοπελούζου, ενώ η πρώτη συνάντηση, με θέμα: «Ερωτήματα και προβληματισμοί για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα», θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Ομίλου Κοπελούζου (Λεωφόρος Κηφισίας 209, Μαρούσι). Θα ξεκινούν στις 18:00 και θα ολοκληρώνονται στις 20:30 βάσει του προκαταρκτικού προγραμματισμού. Το πλήρες πρόγραμμα των Απογευματινών Συναντήσεων του ΙΕΝΕ έχει ως εξής:

- 1η Συνάντηση :Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Ερωτήματα και προβληματισμοί για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα.

- 2η Συνάντηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Η αγορά Ηλεκτρισμού στην Ελλάδα μετά την ψήφιση του Νόμου 4001/22.8.2011

- 3η Συνάντηση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Το Νέο Τοπίο στην Έρευνα και Ανάπτυξη Υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

- 4η Συνάντηση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Προβλήματα και προοπτικές για την περαιτέρω διείσδυση του Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα και στις γειτονικές χώρες.

- 5η Συνάντηση: Δευτέρα 19, Μαρτίου 2012

Οι νέες προκλήσεις για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και την Συμπαραγωγή.

Σε κάθε συνάντηση θα υπάρχουν μία ή δύο βασικές εισηγήσεις και αμέσως μετά θα ακολουθεί συζήτηση. Με την ολοκλήρωση κάθε Απογευματινής Συνάντησης θα προσφέρεται ένα ποτήρι κρασί.

Η συμμετοχή στις απογευματινές συζητήσεις είναι εντελώς δωρεάν, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, τα ανταπεσταλμένα μέλη και οι συνεργάτες του ΙΕΝΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και προσκεκλημένοι του Ομίλου Κοπελούζου και της Προμηθέας Gaz.

Πριν τα τέλη Νοεμβρίου, θα υπάρξει λεπτομερής ανακοίνωση για την σειρά Απογευματινών Συναντήσεων καθώς και Δελτίο Συμμετοχής.

IENE

Keywords
Τυχαία Θέματα