Φωτοβολταϊκά: 100 συστήματα τηλεμετρίας από BuildIT το πρώτο 4μηνο του 2012

11:54 16/5/2012 - Πηγή: Econews

Η BuildIT, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία, την εγκατάσταση 100 συστημάτων τηλεμετρίας PVSense, μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012.

Οι εγκαταστάσεις αφορούν σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 20 μεγαβάτ (MW), τόσο σε οικιακά συστήματα, σε συνεργασία με το δίκτυο των εξειδικευμένων συνεργατών της, όσο και σε φωτοβολταϊκά πάρκα μεγάλης ισχύος.

To PVSense, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις τηλεπαρακολούθησης και απομακρυσμένης διαχείρισης φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, παγκοσμίως. Η λύση

είναι βασισμένη στην Cloud based πλατφόρμα της εταιρίας, MyAssets, μέσω της οποίας οι τελικοί της πελάτες-επενδυτές, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις φυσικές υποδομές του (Physical Assets), τόσο σε ότι αφορά την ενεργειακή τους παρακολούθηση όσο και τη διαχείριση των προγραμματισμένων ή απρόβλεπτων εργασιών λειτουργίας και συντήρησης (operations & maintenance).

Το PVSense, παρέχει επιπλέον, ολοκληρωμένη οικονομική παρακολούθηση των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων από την οπτική γωνία των επενδυτών, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση των επενδυμένων κεφαλαίων.

Η λύση παρέχεται και σαν διαδικτυακή υπηρεσία, έναντι μηνιαίας χρέωσης, σε πελάτες, στην Ελλάδα, την Κύπρο την Ρουμανία και την Βουλγαρία και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων θεσμικών επενδυτών του κλάδου που αναζητούν ενοποιημένη λύση για solar assets management.

Keywords
Τυχαία Θέματα