SMA Solar Academy: τρία νέα σεμινάρια για φωτοβολταϊκά συστήματα

10:47 8/11/2011 - Πηγή: Econews

Η SMA Hellas, με στόχο να ανταποκριθεί ακόμα πιο εύστοχα στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας και το επίπεδο των γνώσεών τους, εμπλουτίζει με πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο το SMA Solar Academy και προσφέρει πλέον από το Νοέμβριο τρία σεμινάρια.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού συμπληρώνοντας όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια του μήνα μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, επιβραβεύει τη συνεχή επένδυση της SMA Hellas

στη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία.

«Το SMA Solar Academy αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης της SMA στην υποστήριξη και περαιτέρω εκπαίδευση των εγκαταστατών φωτοβολταϊκών συστημάτων, που συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του κλάδου. Παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση και τεχνογνωσία στους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων και καταρτίζοντας τους, δίνουμε τη δυνατότητα στον τελικό χρήστη να λαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του συστήματος» δηλώνει ο κ. Χάρης Χρηστίδης Γενικός Διευθυντής της SMA Hellas. Και συνεχίζει: «Λαμβάνοντας υπόψη το αξιοσημείωτο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται καθημερινά από ηλεκτρολόγους και μηχανικούς για τεχνική εκπαίδευση, όσο αναπτύσσεται ο κλάδος, επενδύουμε στην ανάπτυξη του Solar Academy με ακόμα πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο σεμιναρίων.»

Tο Sunny Family Basic, το Advanced Inverter και το Advanced Communication & Monitoring Systems είναι τα τρία σεμινάρια που προσφέρει στους συνεργάτες της η SMA, με σκοπό να καλύψει ολοκληρωμένα τις ιδιαιτερότητες κάθε αντικειμένου εργασίας, αλλά και κάθε γνωστικού επιπέδου.

Πιο αναλυτικά:

Το Sunny Family Basic αφορά την εισαγωγή στη φωτοβολταϊκή τεχνολογία, και αναπτύχθηκε ώστε να ανταποκρίνεται συγκεκριμένα στις ανάγκες ηλεκτρολόγων, στελεχών πωλήσεων του τομέα φωτοβολταϊκών, μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Σε αυτό το σεμινάριο πραγματοποιείται θεωρητική παρουσίαση των μετατροπέων στοιχειοσειράς, των προϊόντων τηλεμετρίας, καθώς και του λογισμικού διαστασιολόγησης Sunny Design της SMA.

Tο Advanced Inverter είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εμβαθύνουν σε τεχνικές γνώσεις, διαθέτοντας ήδη εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών ως σχεδιαστές και εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων. Σε αυτό το σεμινάριο αναλύεται σε βάθος θεωρητικά, αλλά και πρακτικά το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο μετατροπέων στοιχειοσειράς της SMA. Όσον αφορά στο λογισμικό διαστασιολόγησης Sunny Design, δίνεται μια σειρά παραδειγμάτων σχεδιασμού φωτοβολταϊκών συστημάτων με στόχο την εξοικείωση του συμμετέχοντα με το λογισμικό ώστε να επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη πάντα σχεδίαση.

Το Advanced Communication & Monitoring Systems απευθύνεται επίσης σε σχεδιαστές και εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων που διαθέτουν ήδη εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών και θέλουν να εμπλουτίσουν τις  τεχνικές τους γνώσεις σχετικά με την τηλεμετρία φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Το Advanced Communication περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρακτική παρουσίαση των προϊόντων επικοινωνίας της

Keywords
Τυχαία Θέματα