Polyeco: επιμόρφωση σε στελέχη του υπουργείου Άμυνας για περιβαλλοντικά θέματα

15:55 18/5/2012 - Πηγή: Econews

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012, στα πλαίσια επιμόρφωσης που διενεργεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα στελέχη του σε πολιτικές διαχείρισης Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από προσωπικό διαφόρων Διευθύνσεων του Υπουργείου καθώς και του Τμήματος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης, αλλά και Στρατιωτικών Μονάδων, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Polyeco A.E., στον Ασπρόπυργο.

Η Polyeco αποτελεί την πρώτη και μοναδική

μέχρι σήμερα βιομηχανία ολοκληρωμένης διαχείρισης και αξιοποίησης αποβλήτων στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που διήρκησε περίπου 2 ώρες, έγινε ενημέρωση των επισκεπτών από τον Γεν. Διευθυντή της Polyeco, Dr. Ελευθέριο Χαλαράκη, Χημικό Μηχανικό, ειδικευμένο σε θέματα διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων και από τον κ. Συμεών Γεωργιάδη, Χημικό, της μητρικής εταιρίας Τεχνικής Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε., σχετικά με υπηρεσίες για την προστασία θαλασσίου και χερσαίου περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση, συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με τις διαδικασίες ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης επικινδύνων βιομηχανικών αποβλήτων.

Μετά το πέρας των συζητήσεων, ακολούθησε περιήγηση στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου της Polyeco, το οποίο είναι το πρώτο στην Ελλάδα που διαπιστεύτηκε με ISO 17025 για περιβαλλοντικές αναλύσεις πολλών παραμέτρων. Επίσκεψη έγινε επίσης και στους σύγχρονους χώρους παραγωγής του εργοστασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα