LG: εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις λύσεις θέρμανσης Therma V & Hydrokit

Στις 21 Νοεμβρίου, η LG Electronics (LG) πραγματοποίησε στο CAPSIS ASTORIA στο Ηράκλειο σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τις ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης Therma V & Hydrokit.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η λεπτομερής ενημέρωση επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως μηχανολόγοι μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές/μηχανικοί, εγκαταστάτες λύσεων θέρμανσης και θερμοϋδραυλικοί, σχετικά

με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για τη θέρμανση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λύση θέρμανσης των μονάδων Monoblock της LG, με τις οποίες εξασφαλίζεται ζεστό νερό έως 60οC με την εγκατάσταση μιας μονάδας σε εξωτερικό χώρο. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν αρκετές απορίες για τη λύση θέρμανσης με μονάδες Hydro Kit, μέσω της οποίας, παρέχεται νερό με θερμοκρασία έως και 80οC, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα της απευθείας τροφοδότησης καλοριφέρ.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχαν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το LatsCAD, το δωρεάν πρόγραμμα προσομοίωσης σε περιβάλλον CAD για Συστήματα Κλιματισμού Απευθείας Εκτόνωσης από την LG. Η εφαρμογή είναι συμβατή με το AutoCAD δουλεύοντας σαν ένα “add on” εργαλείο για το σχεδιασμό συστημάτων κλιματισμού απευθείας εκτόνωσης.

Στο σεμινάριο υπογραμμίσθηκε από τους εκπροσώπους της LG, ότι χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του LatsCAD, ο χρόνος σχεδίασης, τόσο κατά τη φάση του αρχικού σχεδιασμού όσο και κατά τη μελέτη εφαρμογής, μειώνεται έως και 60%.

Keywords
Τυχαία Θέματα