Advartia: σημαντική παρουσία στην έκθεση Energy-Photovoltaic

14:11 7/10/2011 - Πηγή: Econews

Σημαντική ήταν η παρουσία στην πρόσφατη έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2011 του ομίλου ADVARTIA ENERGY GROUP, που δραστηριοποιείται από την σύσταση του αποκλειστικά στην κατασκευή και διαχείριση ολοκληρωμένων επενδυτικών σχεδίων σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς και σήμερα δραστηριοποιείται σε Ελλάδα,

Ιταλία και Βουλγαρία.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 145τμ τα στελέχη της ADVARTIA παρουσίασαν στους επισκέπτες την πλήρη ανάπτυξη των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων του Ομίλου ADVARTIA ENERGY GROUP και συζήτησαν με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία για τη κατασκευή μεσαίας έως μεγάλης κλίμακας επενδυτικών σχεδίων σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Εκφράζοντας την ικανοποίηση του από την συμμετοχή της εταιρείας στην ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2011 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADVARTIA Dr Μιχάλης Παπαοικονόμου δήλωσε: «Είναι εντυπωσιακό πόσο τα Φωτοβολταϊκά εξακολουθούν να τραβάνε το ενδιαφέρον των επενδυτών. Στη σημερινή οικονομική συγκυρία η επιλογή ενός κατασκευαστή με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της ADVARTIA είναι μονόδρομος για την επιτυχή χρηματοδότηση και υλοποίηση αυτών των μονάδων. Και αυτό είναι το μήνυμα που μας μεταφέρανε και οι επενδυτές που μας επισκεφτήκαν.»

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα