Κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου η αυτοβιογραφία του Bono

Έπειτα από χρόνια έντονης φημολογίας για μία αυτοβιογραφία του τραγουδιστή των U2, Bono, είναι πλέον επίσημο: θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου 2022 και θα φέρει τον τίτλο Surrender [Παραδίνομαι], όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Alfred A. Knopf, ενώ θα αποτελείται από σαράντα κεφάλαια, το καθένα από τα οποία θα έχει για τίτλο ένα τραγούδι των U2.

«Όταν άρχισα να γράφω το βιβλίο, ήλπιζα να ζωγραφίσω με λεπτομέρειες αυτό που προηγουμένως είχα μόνο σκιαγραφήσει στα τραγούδια.

Τους ανθρώπους, τα μέρη και τις πιθανότητες στη ζωή μου. Η λέξη “παραδίνομαι” είναι γεμάτη νόημα για μένα. Μεγαλώνοντας στην Ιρλανδία στη δεκαετία του ’70 με τις γροθιές μου ψηλά (μουσικά μιλώντας), δεν ήταν κάτι το φυσικό. Μια λέξη που κύκλωσα μόνο μέχρι που συγκέντρωσα όλες μου τις σκέψεις για το βιβλίο», δήλωσε ο 62χρονος Ιρλανδός τραγουδιστής.

Ο εκδοτικός οίκος Alfred A. Knopf ανακοίνωσε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με εκδοτικούς οίκους από αρκετές χώρες ανά τον κόσμο για την παγκόσμια κυκλοφορία του βιβλίου, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Βραζιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα