Ηνωμένο Βασίλειο: Στην κορυφή των ευπώλητων το νέο βιβλίο της Σάλι Ρούνεϊ

Στην κορυφή της λίστας των ευπώλητων στο Ηνωμένο Βασίλειο σκαρφάλωσε ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του το νέο μυθιστόρημα της Σάλι Ρούνεϊ, Beautiful World, Where Are You, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες τόσο του εκδοτικού οίκου Faber, όσο και των βιβλιοπωλών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Nielsen, στις πρώτες πέντε μέρες κυκλοφορίας του το βιβλίο

της Ρούνεϊ πούλησε 46.065 αντίτυπα, αφήνοντας πολύ πίσω του το δεύτερο Empire of the Vampire του Τζέι Κρίστοφ (15.209 αντίτυπα). Μάλιστα, το Beautiful World, Where Are You είναι το πρώτο βιβλίο που πούλησε πάνω από 46.000 αντίτυπα σε μία εβδομάδα μετά τη Λέσχη Φόνων της Πέμπτης του Ρίτσαρντ Όσμαν (μτφρ. Αύγουστος Κορτώ, Εκδόσεις Ψυχογιός 2021) τα Χριστούγεννα του 2020.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Waterstones, οι πωλήσεις του βιβλίου την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του ήταν υψηλότερες κατά 1.200% συγκριτικά με το προηγούμενο μυθιστόρημά της, Κανονικοί άνθρωποι (μτφρ. Μαρία Φακίνου, Εκδόσεις Πατάκη 2020), και θεωρείται βέβαιο ότι θα παραμείνει στη λίστα των ευπώλητων όλο το φθινόπωρο.

Στη χώρα μας αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Πατάκη στις αρχές του 2022, με πιθανό τίτλο: Όμορφε κόσμε, πού είσαι;

Keywords
Τυχαία Θέματα