Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις γράφει βιβλίο για την άνοια

00:56 5/3/2024 - Πηγή: Diastixo

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις τον Μάρτιο του 2022 ότι ο γνωστός ηθοποιός πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, μία διαταραχή που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία, προκάλεσε συγκίνηση, αλλά ταυτόχρονα κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο που θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς είναι αυτή η διαταραχή.

Ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στο θέμα αυτό. Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο από τη σύζυγο του Μπρους Γουίλις,

Έμα Χέμινγκ Γουίλις, η οποία θα περιγράφει σε αυτό την εμπειρία της ως φροντίστρια του συζύγου της.

«Για πολλούς, η πρώτη τους επαφή με αυτή τη διαταραχή έγινε στο γραφείο του γιατρού τους. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το πώς μεταφέρεται αυτή η πληροφορία από τον γιατρό στον ασθενή και στους αγαπημένους του. Είναι αναγκαίο να υπάρχουν πόροι και πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες. Το ξέρω από τη δική μου εμπειρία και από άλλους φροντιστές με τους οποίους έχω μιλήσει: οι ιστορίες μας δυστυχώς είναι παρόμοιες…» δήλωσε η Έμα Χέμινγκ Γουίλις, εξηγώντας το γιατί θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της και προσθέτοντας πως ελπίζει ότι το βιβλίο της θα βοηθήσει τόσο τους φροντιστές, όσο και αυτούς που στο μέλλον θα γίνουν φροντιστές, να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι υπάρχει ελπίδα και υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα