Εκδοτικός οίκος αφιερωμένος στις γυναίκες από τη Μελίντα Φρεντς Γκέιτς

Έναν νέο εκδοτικό οίκο με αποκλειστικό αντικείμενο την έκδοση μη λογοτεχνικών βιβλίων για κοινωνικά θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και τα κορίτσια στον κόσμο αποφάσισε να δημιουργήσει η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς, επιχειρηματίας και επί χρόνια σύζυγος του μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς, πριν από το διαζύγιό τους νωρίτερα φέτος.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Η Moment of Lift Books αποτελεί τον καρπό

της συνεργασίας της Γκέιτς με τον εκδοτικό οίκο Flatiron Books, που ανήκει στον όμιλο Macmillan, και η δραστηριότητά της θα ξεκινήσει με τρία βιβλία, τo πρώτο εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει το 2023. Στόχος της είναι να αναδείξει το ζήτημα των ανισοτήτων μεταξύ των δύο φύλων μέσα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες.

«Παρότι κάναμε τεράστια πρόοδο προς την ισότητα των φύλων τις τελευταίες δεκαετίες, η πανδημία Covid-19 συνεχίζει να επηρεάζει δυσανάλογα τη ζωή των γυναικών», δήλωσε η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς, προσθέτοντας: «Η Moment of Lift θα δημοσιεύσει έργα ατόμων που βοηθούν να διασφαλιστεί ότι οι φωνές και οι οπτικές γωνίες των γυναικών δεν θα μένουν πίσω. Ελπίζω ότι οι ιστορίες τους θα εμπνεύσουν τους αναγνώστες να ενταχθούν στην παγκόσμια μάχη υπέρ της ισότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα