Χειμερινό bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα κεντρικό σημείο συνάντησης των βιβλιόφιλων από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2022, καθώς οι προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους ξεκινούν από 1,5 ευρώ.

Κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, βραβευμένα σύγχρονα έργα, αστυνομικά μυθιστορήματα, δοκίμια, χρονικά, μαρτυρίες και βιογραφίες περιμένουν το αναγνωστικό κοινό να τα ανακαλύψει, όπως και αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων

ζητημάτων από σπουδαίους διανοούμενους και μελετητές της Ιστορίας και της σύγχρονης σκέψης. Άλκη Ζέη, Μάνος Ελευθερίου, σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Βιρτζίνια Γουλφ, Camilla Lackberg, Jens Lapidus, Clare Mackintosh, Jo Nesbo, Andrés Barba, Dino Buzzati, Stephen Crane, Marc Ferro, Nicole Krauss, David Mamet είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στον εκτενέστατο κατάλογο των προσφορών.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Φυσικά, οι μικροί αναγνώστες δε θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς δεν λείπουν τα βιβλία δραστηριοτήτων και συμπεριφοράς ή οι εικονογραφημένες ιστορίες, όπως και τα μυθιστορήματα για το εφηβικό και το νεανικό κοινό.

Διάρκεια bazaar: 10 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου 2022
Δείτε εδώ το ωράριο λειτουργίας του Πολυχώρου Μεταίχμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα