Bookvoice: Μία μεγάλη πλατφόρμα με ελληνικά audiobooks

08:17 4/3/2022 - Πηγή: Diastixo

Το bookvoice είναι μία νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα που φέρνει το βιβλίο κοντά σε όλους. Πολλά δημοφιλή βιβλία είναι πλέον διαθέσιμα με τις φωνές αγαπημένων καλλιτεχνών, κοντά μας, με ένα κλικ.

Ογδόντα και πλέον αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες διαβάζουν και ηχογραφούν σημαντικά κείμενα από την αρχαία ελληνική γραμματεία, την ελληνική και ξένη πεζογραφία, την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, δοκίμια, θρίλερ, αστυνομικά διηγήματα, βιβλία αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ευ ζην.

{loadmodule

mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Μια λίστα με 200 προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, η οποία διαρκώς ανανεώνεται, για μικρούς και μεγάλους ακροατές μάς περιμένουν για άμεση ακρόαση, όπου κι αν βρισκόμαστε, ακόμα και offline. Οι ηχογραφήσεις των βιβλίων σε στούντιο τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν άριστο ηχητικό αποτέλεσμα.

Το Βookvoice απευθύνεται σε όλους, είτε μπορούν να διαβάσουν αλλά δε βρίσκουν χρόνο, είτε πρακτικά αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ανάγνωση. Αρκεί να αγαπούν το βιβλίο. Όπου κι αν βρίσκονται, μπορούν να ακούσουν το αγαπημένο τους βιβλίο σε εξαιρετική ποιότητα ήχου και από τη φωνή αγαπημένων καλλιτεχνών. Από το Συμπόσιον του Πλάτωνα, την Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη, τα Ανεμοδαρμένα Ύψη της Emily Brontë, το Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο της Άλκης Ζέη, τη Νυχτερίδα του Jo Nesbo, έως τη Μεταμόρφωση του Franz Kafka, το 1984 του George Orwell και την Καινή Διαθήκη, η λίστα των βιβλίων είναι μεγάλη και το ταξίδι της φωνητικής ανάγνωσης απολαυστικό.

Πώς ακούμε τα audiobooks:
Τρία απλά βήματα αρκούν.
1. Αγοράζουμε το βιβλίο της επιλογής μας, μπαίνοντας στη σελίδα bookvoice.gr
2. Κατεβάζουμε την εφαρμογή και κάνουμε την εγγραφή μας με το ίδιο email που κάναμε και την αγορά.
3. Ακούμε τα βιβλία της επιλογής μας στην κινητή συσκευή μας, είτε μέσω streaming, είτε κάνοντας download.

Μια γεύση από τις ηχογραφήσεις των βιβλίων στα στούντιο του bookvoice:
11 Μέρες του Απρίλη 1826 – Αθηνά Μαξίμου
Συμπόσιον – Αιμίλιος Χειλάκης
Γιάννης – Βασίλης Σκουντής
Παίξε το Ανάποδα – Ζερόμ Καλούτα
Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά – Θανάσης Παπαγεωργίου
Χριστουγεννιάτικη ιστορία – Θανάσης Παπαγεωργίου
Γίνε άτρωτος – Κατερίνα Λέχου
Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα – Μάκης Παπαδημητρίου
Σε άφησα – Μυρτώ Αλικάκη
Η μαγεία να είσαι γονιός – Νίκη Λάμη
Μια χειμωνιάτικη νύχτα – Νίκος Ψαρράς
Ένα παιδί μετράει τα άστρα – Πάνος Βλάχος
Θράσσα – Πέγκυ Σταθακοπούλου
Η μεταμόρφωση – Σπύρος Παπαδόπουλος
Πάστα Σεράνο – Τάκης Ζαχαράτος
Τα αγριοκόριτσα – Τάνια Παλαιολόγου

Οι καλλιτέχνες που διαβάζουν τα βιβλία: Αιμίλιος Χειλάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αθηνά Μαξίμου, Νίκος Κουρής, Πέμυ Ζούνη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Καταλειφός, Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Ξανθούλης, Άρης Σερβετάλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κατερίνα Διδασκάλου, Νίκος Ψαρράς, Ορφέας Αυγουστίδης, Λεωνίδας Κακούρης, Μάκης Παπαδημητρίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Πάνος Βλάχος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλέκος Συσσοβίτης, Ζερόμ Καλουτά, Βασίλης Σκουντής, Μυρτώ Αλικάκη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Έφη Μουρίκη αφηγούνται με τη δική τους ιδιαίτερη φωνή βιβλία που αγαπούν, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.bookvoice.gr, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα