Kirby’s Dream Buffet: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας.

18:21 11/8/2022 - Πηγή: Plaisio

Στις 17 Αυγούστου ετοιμαστείτε για αδυσώπητο αγώνα για τις φράουλες!

Το Kirby’s Dream Buffet είναι ευχάριστη έκπληξη που μας επιφύλασσε η Nintendo για το καλοκαίρι και τώρα έχουμε όχι μόνο ένα νέο trailer που μας εξηγεί τι γίνεται με το πατιρντί μέσα στην σαντιγί και τις μαρμελάδες, αλλά μάθαμε πως θα γευτούμε την «γλύκα» του ανταγωνισμού για το πιο τροφαντό Kirby στις 17 Αυγούστου!

Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι στο οποίο τέσσερεις παίκτες διαγωνίζονται δε διαφορετικού τύπου διαγωνισμούς. Στο Race, διαγωνίζεστε για το γρηγορότερο και ταυτόχρονα το πιο ζουμπουρλό Kirby. Μαζεύοντας φράουλες το Kirby σας μεγαλώνει. Όσο πιο μεγάλο το Kirby, τόσο πιο εύκολα μπορείτε να πετάξετε τους αντιπάλους σας εκτός της πίστας. Διαγωνιστείτε σε θεότρελα minigames για να κλέψτε τις φράουλες από τους άλλους παίκτες, να τις βρείτε τις κρυμμένες σε κουτιά και άλλα πολλά. Τέλος, στο Battle Royale τα Kirby καλούνται να σπρώξουν τα άλλα εκτός αρένας για να τους πάρουν τις φράουλες.

Στο τέλος, νικάει το πιο παχουλό, το πιο τροφαντό, το πιο χορτασμένο Kirby!

Φυσικά, υπάρχουν copy-pasta abilities τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρώγοντας συγκεκριμένα γλυκά, όπως σοκολάτες, πιπεριές, cupcakes και άλλα πολλά.

Υποστηρίζεται το τοπικό co-op δύο παικτών σε ένα Switch, τοπικό multiplayer μεταξύ τεσσάρων παικτών ενώ δεν λείπει και η επιλογή για online αναμετρήσεις.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Kirby’s Dream Buffet: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας. appeared first on Plaisio Blog.

Keywords