5+1 Games γεμάτα μουσική!

12:36 10/8/2022 - Πηγή: Plaisio

Τα video games έχουν επιβεβαιώσει πως καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα παικτών. Από την ακρίβεια στο στόχο σε shooters, όπως το Call of Duty και το Valorant, μέχρι τα πιο χαλαρά adventures της Telltale. Η μουσική, και οι φίλοι της, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός gaming.

Μπορεί να μη δίνεις «πόνο» στην κιθάρα του Guitar Hero

και του Rock Band πλέον. Θες να κάνεις ένα διάλειμμα από το Beat Saber και το Just Dance; Υπάρχουν και άλλα, μικρότερα, παιχνίδια που πραγματεύονται τη μουσική. Μπορεί να μην είναι όλα παιχνίδια ρυθμού, αλλά σίγουρα θα σε κερδίσουν με τα τραγούδια τους. Έτοιμος;

#No Straight Roads

Σε έχει κουράσει η EDM και θες περισσότερο ροκ; Το ίδιο σκέφτηκαν η Mayday και ο Zuke. Μέσα σε μία πόλη που αντλεί ενέργεια μέσα από την EDM μουσική, το δίδυμο αναρωτιέται γιατί να μη γίνεται το ίδιο μέσα από άλλα είδη. Έτσι, δηλώνουν συμμετοχή, ώστε να ενταχθούν στην δισκογραφική που ακούει στο όνομα “No Straight Roads”. Παρά την εξαιρετική τους επίδοση, δεν γίνονται δεκτοί λόγω της ροκ. Με αυτήν την αφορμή ξεκινούν το ταξίδι τους για να γίνουν διάσημοι και να «ρίξουν» την EDM.

#The Artful Escape

Ένας νεαρός μουσικός, που ακούει στο όνομα Francis, επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε. Εκεί διοργανώνεται ένα μουσικό φεστιβάλ, όπου αναμένεται να παίξει τραγούδια του θρυλικού θείου του, Johnson Vendetti. Ο Francis δυσκολεύεται να ζει στη σκιά του θείου του και θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο. Όμως, δειλιάζει. Εκεί γνωρίζει την Violetta, η οποία τον ενθαρρύνει να τολμάει πράγματα και του λέει να αναζητήσει το κατάστημα Lightman. Όταν το βρίσκει, ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι γεμάτο χρώματα ξεκινά!

#We Are OFK

Ήθελες πάντα να μάθεις πως μπορεί να δημιουργήθηκε μία μπάντα; Αυτό ακριβώς θα μάθεις μέσα από το biopic της virtual band OFK. Μέσα από 5 επεισόδια, βλέπεις της ζωές των μελών του συγκροτήματος και πως προέκυψαν τα τραγούδια που ακούγονται. Επίλεξε τις απαντήσεις στις συζητήσεις, παίξε μέσα από τα διαδραστικά video clips και απόλαυσε τη μουσική!

#Sayonara Wild Hearts

Πώς θα σου φαινόταν να «παίξεις» ένα ολόκληρο άλμπουμ; Αυτό ακριβώς κάνει το Sayonara Wild Hearts, το οποίο θεωρείται ένα interactive μουσικό άλμπουμ. Μέσα από 23 επίπεδα, καλείσαι να μπεις στο ρυθμό του τραγουδιού και να έρθεις αντιμέτωπος με εχθρούς. Απόφυγε εμπόδια, σύλλεξε τις καρδιές και μπες στον έντονο πολύχρωμο κόσμο του.

#Crypt of the Necrodancer

Είσαι φίλος των roguelike και των παιχνιδιών ρυθμού; Τότε, Το Crypt of the Necrodancer είναι για εσένα. Εξερεύνησε τα dungeons στους ρυθμούς της μουσικής. Κάθε βήμα και επίθεση γίνεται στο ρυθμό της μουσικής. Το ίδιο ισχύει και για τους εχθρούς. Μάθε τα patterns που κινούνται και επιτίθενται και φτάσε στο τελικό δωμάτιο με το boss.

BONUS! Έχεις Nintendo Switch; Απόλαυσε τον cross-over τίτλο Cadence of Hyrule που προσφέρει μία περιπέτεια στο σύμπαν του The Legend of Zelda.

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας για παιχνίδια γεμάτα μουσική. Γέμισε το ψηφιακό σου πορτοφόλι αγοράζοντας προ-πληρωμένες κάρτες με άμεση παράδοση στο email κάνοντας κλικ εδώ! Εξαργύρωσε τον κωδικό, βρες το παιχνίδι και ξεκίνα το κατέβασμα!

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post 5+1 Games γεμάτα μουσική! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5+1 Games,