Η ιδανική εποχή για γκριλ είναι τώρα!

21:13 31/5/2021 - Πηγή: Plaisio

Το Plaisio Blog προτείνει την πιο λαχταριστή γκριλ συνταγή για να ψήσεις παρέα με τους φίλους σου και να τους εντυπωσιάσεις.

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, φρούτα, παγωτά, αλλά και πετυχημένες συγκεντρώσεις για ψήσιμο και πολύ φαγητό!

Ετοιμάσου για μοναδικά γκριλ με την παρέα σου, κλέβοντας την παράσταση με τις μαγειρικές

σου ικανότητες.

Φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια μας και την πιο γευστική συνταγή που έχουμε να σου προτείνουμε:

Φιλετάκια μοσχαρίσια με Worcestershire sauceΤα υλικά που θα χρειαστείς:1kg φιλετάκια μοσχαρίσια1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί1 κουταλάκι του γλυκού μέλι2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauceΛίγο αλάτι και λίγο πιπέριΕτοιμάσου να μαγέψεις τα πλήθη:

Σε ένα μπολ βάζεις το κρασί, το μέλι, τη Worcestershire sauce, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύεις καλά. Στη συνέχεια, ρίχνεις μέσα τα φιλετάκια και τα αφήνεις να μαριναριστούν για 30 λεπτά, εκτός ψυγείου. Τα βγάζεις από την μαρινάδα, τα αλείφεις με ελαιόλαδο και τα τοποθετείς στη γκριλιέρα σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν το φιλέτο πάρει χρώμα από την κάτω μεριά, το γυρίζεις για να ψηθεί και από την άλλη.

Χρειάζεται να είμαι Grill Master για να την πετύχω;

Όχι, αφού πρόκειται για μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι η γκριλιέρα, πρέπει να προθερμανθεί καλά σε μέτρια θερμοκρασία, πριν τοποθετήσεις σε αυτή τα φιλέτα.

Διακοπές πλησιάζουν, οι καλεσμένοι που προσέχουν τη διατροφή τους, θα βγουν από το πρόγραμμά τους;

Σε καμία περίπτωση, αφού πρόκειται για μια υγιεινή και πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για τους λάτρεις της ευ ζην διατροφής. Μπορείς να σερβίρεις τα φιλετάκια με πατάτες baby ή εναλλακτικά με μία δροσερή σαλάτα!

Μην αργείς, τη συνταγή την έχεις, ο καλός καιρός είναι σύμμαχος, το μόνο που λείπει είναι η καλή διάθεση και…

Καλή απόλαυση!

The post Η ιδανική εποχή για γκριλ είναι τώρα! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα