Επίσημη η Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition!

Επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η Rockstar Games αποκάλυψε την Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, 20 χρονιά μετά την κυκλοφορία του θρυλικού Grand Theft Auto III – του τίτλου που απογείωσε τη δημοτικότητα της γνωστής σειράς.

Η εν λόγω

τριλογία – η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Rockstar Games Launcher) εντός της τρέχουσας χρονιάς – θα περιλαμβάνει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas με «across-the-board» αναβαθμίσεις σε ό,τι αφορά τα γραφικά και το gameplay, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτη τη χαρακτηριστική αισθητική των πρωτότυπων τίτλων.

Προετοιμάζοντας το «έδαφος» για την κυκλοφορία της Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, η εταιρεία σκοπεύει να αποσύρει τις υπάρχουσες εκδόσεις των προαναφερθέντων GTAs από τους καταλόγους όλων των digital retailers εντός της εβδομάδας. Επιπλέον, η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει και για συσκευές iOS/Android κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Photo Credit: Rockstar Games

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 20ης επετείου για το Grand Theft Auto III, η επερχόμενη (φθινοπωρινή) αναβάθμιση του GTA Online θα φέρει στο online multiplayer του GTA V πολλά συλλεκτικά in-game αντικείμενα/ρούχα, τα οποία θα μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από παράλληλες δράσεις (special events).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Επίσημη η Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα