Εντός του 2022 τα Next-Gen Updates των Cyberpunk 2077 & The Witcher 3: Wild Hunt!

Μέσα από τα αποτελέσματα του τρίτου οικονομικού τριμήνου για το 2021, οι Adam Kiciński (President, Joint CEO) και Piotr Nielubowicz (Member of the Board, CFO) της CD Projekt Red διαβεβαίωσαν κοινό και επενδυτές ότι τα ήδη καθυστερημένα next-gen updates των Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild
Hunt βρίσκονται «σε καλό δρόμο». 

Σύμφωνα με την αναφορά (CD PROJEKT Group Q3 2021 Earnings), η οποία εκδόθηκε στις 29 Νοεμβρίου, οι ενημερώσεις θα γίνουν διαθέσιμες κατά το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2022 αντίστοιχα και θα δοθούν δωρεάν σε όσους διαθέτουν ήδη τους εν λόγω τίτλους.

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από το εξαιρετικά προβληματικό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077 και μετά από αρκετές βελτιώσεις στην απόδοση, διορθώσεις σφαλμάτων (hotfixes) και αλλαγές που σχετίζονται με τη σταθερότητά του (κυρίως στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς), η δημοτικότητα του πολυδιαφημισμένου open-world action/adventure της πολωνικής εταιρείας δείχνει να ανακάμπτει.

Photo Credit: CD PROJEKT S.A.

Χάρη στις φθινοπωρινές εκπτώσεις του Steam (όπου πωλείται έναντι €29,99) και σύμφωνα με στοιχεία του SteamDB, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων του γνωστού ηλεκτρ. καταστήματος και έχει δεχθεί περισσότερες από 23.000 πρόσφατες κριτικές με «Mostly Positive» (κυρίως θετική) βαθμολογία. Το ίδιο ανοδική φαίνεται πως είναι η πορεία του και στα ηλεκτρ. καταστήματα των Xbox/PlayStation αλλά και στα καταστήματα πολλών επίσημων συνεργατών, όπου επίσης διατίθεται με έκπτωση.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για το GWENT (περισσότερες λεπτομέρειες να έρχονται με το φινάλε του GWENT Masters Season 3, στις 5 Δεκεμβρίου), τις προτεραιότητες για το The Witcher: Monster Slayer, την πρόσφατη εξαγορά της Digital Scapes (νυν CD Projekt Red Vancouver) αλλά και την αμερικανική The Molasses Flood – το επόμενο project της οποίας βασίζεται ένα από τα υπάρχοντα IPs της CD Projekt Red.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Εντός του 2022 τα Next-Gen Updates των Cyberpunk 2077 & The Witcher 3: Wild Hunt! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα