Ατελείωτο gaming με τον HP Pavilion 17-cd1007nv

11:30 26/8/2021 - Πηγή: Plaisio

Σχεδιασμένος για να απολαμβάνεις υψηλές επιδόσεις στο multitasking και κορυφαία γραφικά στα παιχνίδια, ο φορητός υπολογιστής HP Pavilion 17-cd1007nv εξοπλίζεται με μεγάλη οθόνη 17,3 ιντσών με πλούσιο χρώμα, ισχυρό 6πύρηνο επεξεργαστή και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.
Με μικρό πλαίσιο (σχεδιασμός micro-edge), μεγάλη οθόνη 17,3 ιντσών Full HD και οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ο HP Pavilion 17-cd1007nv έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις το παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς.

Ο φορητός

υπολογιστής για gaming της HP ενσωματώνει τον επεξεργαστή 10ης γενιάς Intel® Core™ i7-10750H (6 πυρήνες, 12 threads), 32GB μνήμης DDR4-2933, PCIe® NVMe™ M.2 SSD χωρητικότητας 512GB και διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce™ GTX 1660 Ti Max-Q 6GB GDDR6. Με τέτοιων προδιαγραφών hardware αλλάζεις επίπεδο στο… παιχνίδι σου. Απόλαυσε υψηλά framerates και κορυφαία ποιότητα απεικόνισης χωρίς συμβιβασμούς.

Με τεχνολογία «micro-edge» με το στενό πλαίσιο αναδεικνύει το περιεχόμενο και καθιστά την εμπειρία θέασης σχεδόν καθηλωτική. Ζήσε τη δράση απολαμβάνοντας εξαιρετικά ευκρινή και ζωντανά γραφικά με την ποιότητα που εγγυώνται 2 εκατομμύρια εικονοστοιχεία. Η αντιθαμβωτική οθόνη 17,3 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels) αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια ενώ καλύπτει το 100% του χρωματοχώρου sRGB για εξαιρετικά ρεαλιστικό χρώμα.

Στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή βρίσκεται ο 10ης γενιάς Intel® Core™ i7-10750H με 6 πυρήνες, 12 threads και 12MB Intel® Smart Cache. Η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή είναι 2,6GHz ωστόσο εφόσον απαιτηθεί από το σύστημα μπορεί να φτάσει έως στα 5,0GHz (Max Turbo Frequency) για να απολαμβάνεις εξαιρετική απόδοση στους σύγχρονους τίτλους παιχνιδιών. Ο φορητός υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με ένα προηγμένο σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες.

Οι μεγάλοι αεραγωγοί στις πίσω γωνίες και οι πρόσθετες είσοδοι αέρα μεγιστοποιούν τη ροή αέρα ώστε να βελτιωθεί η συνολική απόδοση και σταθερότητα, διατηρώντας το μηχάνημα «δροσερό» ακόμα και μετά από πολύωρα «gaming sessions».

Τα 32GB μνήμης DDR4-2933 και το PCIe® NVMe™ M.2 SSD 512GB εξασφαλίζουν άνεση, ομαλή λειτουργία, υψηλές ταχύτητες εγγραφής/ ανάγνωσης και αστραπιαίες… «εκκινήσεις» για το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές καθώς και γρήγορο «loading» στα παιχνίδια. Το solid state drive επίσης προσφέρει και τον απαραίτητο χώρο (512GB) για την αποθήκευση όλων των εγγράφων και των δεδομένων σου.

Η NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti με Max-Q Design και μνήμη 6GB τύπου GDDR6 είναι ιδανική για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Παίξε τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών και τρέξε με άνεση όλες τις multimedia εφαρμογές. Ο σύνθετος προσαρμογέας Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2×2) με Bluetooth® 5 και η ενσύρματη δικτύωση Gigabit Ethernet εγγυώνται εξαιρετικές ταχύτητες σύνδεσης στο Internet και κορυφαία συμβατότητα με φορητές συσκευές και περιφερειακά.

Το οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο (σε έντονο πράσινο) πλήρους μεγέθους με numpad επιτρέπει την εργασία ή το παιχνίδι σε περιβάλλοντα με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Το εξαιρετικά ακριβές Imagepad της HP (touchpad) έρχεται επίσης με υποστήριξη πολλαπλών κινήσεων αφής που ενισχύουν την παραγωγικότητα και μεταμορφώνουν την εμπειρία χρήσης. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει HDMI 2.0, 1x SuperSpeed USB Type-C 10Gbps (DisplayPort™ 1.4, USB Power Delivery, HP Sleep & Charge), 1x SuperSpeed USB Type-A 5Gbps (HP Sleep & Charge), 2x SuperSpeed USB Type-A 5Gbps, 1x RJ-45, SD card reader και 1x σύνθετη υποδοχή ακουστικών και μικροφώνου. Επίσης με την ευρυγώνια κάμερα HP Wide Vision 720p HD με ενσωματωμένα ψηφιακά μικρόφωνα διπλής συστοιχίας μπορείς να συνομιλείς μέσω βίντεο με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου με πεντακάθαρη ευρεία εικόνα και ήχο.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 3 στοιχείων χωρητικότητας 52,5Wh εξασφαλίζει αρκετές ώρες παραγωγικότητας ή παιχνιδιού. Όταν χρειαστεί να τη φορτίσεις αρκούν 45 περίπου λεπτά για να φτάσει σε επίπεδο φόρτισης 50% από 0%. Ο υπολογιστής «τρέχει» Windows 10 Home (64bit) και επομένως μπορείς να περιμένεις τεράστια ποικιλία από εφαρμογές, εξαιρετική υποστήριξη και συμβατότητα αλλά και νέες δυνατότητες όπως η ψηφιακή βοηθός Cortana και ο νέος, Chromium-based, Edge browser.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Ατελείωτο gaming με τον HP Pavilion 17-cd1007nv appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα