Αγάλματα ηρώων του PlayStation φτιαγμένα από… gingerbread;

10:58 3/12/2021 - Πηγή: Plaisio

Ο Kratos, η Aloy και ο Ratchet έγιναν τεράστια χριστουγεννιάτικα μπισκότα στην Σουηδία!

Δεν υπάρχει gamer που να μην έχει αγαπήσει παράφορα κάποιον από το παραπάνω τρίο των ηρώων του PlayStation. Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε στην ψηφιακή τους μορφή, σε αγαλματίδια από PVC και ρητίνη, ακόμα και από διπλωμένο χαρτί. Πόσοι όμως τους έχουμε δει από gingerbread;

PlayStation

Sweden and @webhallen have teamed up with artist Caroline Eriksson to create an amazing PlayStation gingerbread city! It's on display at Webhallen Medborgarplatsen in Stockholm and features some familiar faces… @Guerrilla @SonySantaMonica @insomniacgames pic.twitter.com/4UrZXoPVrY

PlayStation Sverige (@Playstation_SE) December 2, 2021

To ευρωπαϊκό τμήμα του PlayStation σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας Webhallen διοργανώνουν την έκθεση “PlayStation Gingerbread City”.

Η καλλιτέχνιδα που επιμελήθηκε τα αγάλματα από το εορταστικό μπισκότο είναι η Caroline Eriksson η οποία έχει ειδικότητα στις θεαματικές δημιουργίες από Gingerbread. Μπορείς να δεις τις άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες της στο προφίλ της Eriksson στο Instagram.

Το εν λόγω γλυπτό θα βρίσκεται στο κατάστημα της Webhallen Medborgarplatsen (καλή τύχη στην προφορά του) στην Στοκχόλημη. Αν σχεδιάζετε χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Σουηδία και είσαστε φανατικοί παίκτες του PlayStation, έχετε μια ακόμα ευκαιρία να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Αγάλματα ηρώων του PlayStation φτιαγμένα από… gingerbread; appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα