To Mortal Kombat 1 έρχεται τον Σεπτέμβρη!

11:52 19/5/2023 - Πηγή: Plaisio

Σε κονσόλες νέας γενιάς και PC, ανακοινώθηκε και η συλλεκτική έκδοση!

Το αγαπημένο (και βίαιο) Mortal Kombat δέχεται μια ακόμα επανεκκίνηση από τα χέρια της NetherRealm. Λαμβάνει μέρος σε ένα νέο σύμπαν, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Fire God Liu Kang μετά το τέλος του Mortal Kombat 11. Είναι δηλαδή Sequel

αλλά ταυτόχρονα και prequel.

Παρά το όνομά του, το Mortal Kombat 1 διαθέτει νέα ιστορία, αγαπημένους χαρακτήρες όπως Raiden, Kung Lao, Liu Kang, Kitana, Scorpion, Mileena και άλλους πολλούς.

Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι και όσοι συμμετάσχουν στο beta testing αυτόν τον Αύγουστο, θα λάβουν τον Shang-Tsung σαν επιπλέον παίκτη.

Ενώ οι πληροφορίες είναι ελάχιστες ακόμα για το ίδιο το παιχνίδι και τους μηχανισμούς gameplay, εν τούτοις γνωρίζουμε πως θα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα από δευτερεύοντες χαρακτήρες που μπορούν να υποστηρίξουν τον παίκτη στις μάχες.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η συλλεκτική έκδοση η οποία περιέχει το παιχνίδι (παραδόξως) in-game καλούδια όπως εμφάνιση Jean-Claude Van Damme για τον Johny Cage και συντομότερη πρόσβαση σε έξι νέους χαρακτήρες και 5 δευτερεύοντες χαρακτήρες και ένα skin για τον Liu Kang.

Από πραγματάκια εντός της συλλεκτικής έκδοσης του Mortal Kombat 1, οι παίκτες θα λάβουν art prints, ένα steelbook αλλά την παράσταση κλέβει το αγαλματίδιο μεγέθους 16.5” του Liu Kang.

To Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μπορείς να δεις το νέο trailer εδώ. Προσοχή: περιέχει αρκετή βία και είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 χρονών.

The post To Mortal Kombat 1 έρχεται τον Σεπτέμβρη! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα