To Dawn of Ragnarök έρχεται στο Assassin’s Creed Valhalla!

Στο «πιο φιλόδοξο expansion στην ιστορία του franchise», Dawn of Ragnarök, ο Eivor θα πρέπει να «αγκαλιάσει» το πεπρωμένο του ως Odin, να μεταμορφωθεί σε Νορβηγό Θεό της μάχης και της σοφίας και να ολοκληρώσει ένα θρυλικό έπος των Βίκινγκ, σώζοντας τον γιο του Baldr από τα χέρια ενός αδίστακτου εχθρού!

Ως Odin, θα πρέπει να αγκαλιάσετε τη μοίρα σας ως θεός της σκανδιναβικής μυθολογίας, να εισέλθετε στο μυθικό βασίλειο των Nάνων του Svartalfheim, να διαχειριστείτε απίστευτες, απόκοσμες δυνάμεις, να μεταμορφώσετε το δέρμα

σας σε… μάγμα για να προστατευτείτε, να εμποτίσετε το όπλο σας με πάγο για να εξαπολύσετε καταστροφικά χτυπήματα και γενικά, να εξολοθρεύσετε όσους βρίσκονται εμπόδιο στο δρόμο σας.

Αντιμετωπίστε τους Jotnars (εχθρούς του πάγου από το Jotunheim) και τους Muspels (νέους εχθρούς της φωτιάς από το Muspelheim), πολεμήστε ένα ευρύ φάσμα αρχέτυπων εχθρών, διεισδύστε στα οχυρά τους και χρησιμοποιήστε τις δικές τους δυνάμεις εναντίον τους, καθώς γίνεστε όλο και πιο ισχυροί. Επικεφαλής αυτού του στρατού είναι ο Surtr, ένας ακαταμάχητος Γίγαντας της Φωτιάς και ο μεγαλύτερος εχθρός που έχετε αντιμετωπίσει ποτέ.

Το Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου του 2022, έναντι 39,99 ευρώ. Αν το προπαραγγείλετε από σήμερα και έως τις 9 Απριλίου θα λάβετε δωρεάν το Twilight Pack, το οποίο περιλαμβάνει τα Dellingr’s Envoy Raven Skin, Havardr Lynx Mount, Twilight Gear Set και Algurnir Dane Axe Weapon (απαιτείται το βασικό παιχνίδι για πρόσβαση στο περιεχόμενο).

Photo Credit: © 2021 Ubisoft Entertainment

Παράλληλα και για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, η Ubisoft αποκάλυψε τον ερχομό των Assassin’s Creed Crossover Stories, τα οποία θα περιέχουν δύο νέες ιστορίες: μια με τον/την Eivor και την Kassandra, η οποία διαδραματίζεται στον κόσμο του Assassin’s Creed Valhalla και μια με την Kassandra ή τον Alexios και τον/την Eivor, η οποία διαδραματίζεται στον κόσμο του Assassin’s Creed Odyssey.

Οι δύο νέες αποστολές – δωρεάν για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως πλατφόρμας (Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Epic Games, Ubisoft Connect & Stadia) – είναι ήδη διαθέσιμες για τα Assassin’s Creed: Valhalla και Assassin’s Creed: Odyssey (οι βασικοί τίτλοι πωλούνται χωριστά).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post To Dawn of Ragnarök έρχεται στο Assassin’s Creed Valhalla! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα