The Game Awards 2022: Οι φετινοί νικητές!

11:24 9/12/2022 - Πηγή: Plaisio

Μια ματιά στους νικητές της λαμπερής βραδιάς της ετήσιας γιορτής των Videogames.

Τα φετινά Game Awards έλαβαν μέρος στις 3.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος στις 9/12/2022 όπως κάθε χρόνο. Η διοργάνωση φέτος είχε κοινό λόγω των χαλαρότερων μέτρων κατά του Covid-19 και διεξήχθη στο Microsoft Theater στο Los Angeles.

Το show μας επιφύλαξε λαμπερές παρουσίες με αστέρες του Hollywood

να ανεβαίνουν στην σκηνή, συμπεριλαμβανομένου και του Animal από το The Muppet Show (που δήλωσε φαν της Malenia από το Elden Ring) αλλά και με μπόλικες ανακοινώσεις και πρεμιέρες για παιχνίδια που θα παίξουμε μέσα στο 2023. 

Φυσικά, δεν έλειψε και η απονομή των βραβείων. Ας ρίξουμε μια ματιά στους φετινούς νικητές ενδεικτικά:

Παιχνίδι της χρονιάς: Elden RingΚαλύτερη σκηνοθεσία: Elden RingΚαλύτερη διήγηση: God of War RagnarökΚαλύτερη καλλιτεχνική επιμέλεια: Elden ringΚαλύτερη μουσική επένδυση: God of War RagnarökΚαλύτερο Indie: StrayΚαλύτερο mobile game: Marvel SnapΚαλύτερο racing game: Gran Turismo 7Καλύτερο VR game: Moss: Book IIΚαλύτερο Action Game: Bayonetta 3Καλύτερο Action/Adventure: God of War RagnarökΚαλύτερο Fighting game: MultiVersusΚαλύτερο παιχνίδι για την οικογένεια: Kirby and the Forgotten LandΤο πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι: The Legend of Zelda: Tears of the KingdomΚαλύτερες επιλογές προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ: God of War Ragnarök

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι παιχνίδι της χρονιάς το Elden Ring. Aγαπήθηκε από τους παίκτες όσο κανένα άλλο, τόσο με για τον πανέμορφο και γεμάτο λεπτομέρεια ανοιχτό κόσμο του όσο και για την περίπλοκη και ενδιαφέρουσα ιστορία που διηγείται, σχεδόν μέσα από κάθε πτυχή του. Οπότε επάξια κέρδισε τον τίτλο του παιχνιδιού της χρονιάς!

Μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες με τους νικητές στην επίσημη σελίδα του θεσμού.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! 

The post The Game Awards 2022: Οι φετινοί νικητές! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα