State of Play: Νέα, ανακοινώσεις και trailers από το PlayStation!

Με νέες ανακοινώσεις για το PlayStation 4 και το PlayStation 5, το State of Play της Πέμπτης μας κράτησε καθηλωμένους (τρόπος του λέγειν) στις οθόνες μας για περίπου 30 λεπτά.

Χωρίς «βαρυσήμαντες» ανακοινώσεις για ΑΑΑ τίτλους αλλά με αρκετά (και όμορφα) indie games και debuts,

η βραδιά κύλησε μάλλον… χαλαρά!

Δείτε τα highlights του τελευταίου State of Play στο παρακάτω State of Play October 2021 – News Recap | PS5, PS4

Deathverse: Let it Die (PS5, PS4)

Multiplayer melee survival/action τίτλος από τις GungHo Online Entertainment και SUPERTRICK GAMES, η πλοκή του οποίου μεταφέρει τους παίκτες στην τεράστια αρένα ενός τηλεοπτικού ριάλιτι.

Με διαφορετικούς χαρακτήρες, παράξενα κοστούμια και ευρηματικά (θα μπορούσε να πει κανείς) όπλα, αγωνίζονται για να κερδίσουν τη φήμη, τη δόξα και τον πλούτο. Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι και ο νικητής.

Το Deathverse: Let it Die θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 για PS4 και PS5.

We Are OFK (PS5, PS4)

Δημιούργημα του indie pop συγκροτήματος OFK και του co-designer του aRPG Hyper Light Drifter, ο interactive/narrative τίτλος We Are OFK αποτελεί μία animated μουσική βιογραφική σειρά πέντε επεισοδίων.

Παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων 20χρονων φίλων, οι οποίοι προσπαθούν να «εισβάλουν» στη μουσική βιομηχανία, να ερωτευτούν, να απογοητευτούν και να ανακαλύψουν πώς είναι να πληρώνουν ενοίκιο και να κάνουν τέχνη στο Los Angeles.

Το πρώτο σινγκλ του συγκροτήματος – Follow/Unfollow – παρουσιάστηκε στα περσινά The Game Awards, έχει στριμάρει πάνω από 500.000 φορές σε γνωστές μουσικές πλατφόρμες ροής και πρόσφατα το συγκρότημα υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony Music Masterworks για το πρώτο τους EP.

Το single player making-of-the-band We Are OFK της Team OFK θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS4 και PS5.

Bugsnax: The Isle of BIGsnax (PS5, PS4)

Το first-person adventure της αμερικανικής Young Horses Games θα λάβει το πρώτο του expansion pack – Isle of BIGsnax – μέσω του οποίου θα αποκτήσει ένα νέο κομμάτι ανεξερεύνητης γης, νέα πλάσματα, ολοκαίνουρια challenges, κοσμητικά αντικείμενα για να διακοσμήσετε την καλύβα σας και το πιο σημαντικό: νέα καπέλα για να στολίσετε το αγαπημένο σας Bugsnax.

Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, το Bugsnax: The Isle of BIGsnax αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 για PS4 και PS5.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach (PS5, PS4)

Η νέα και πιο φιλόδοξη προσθήκη στη δημοφιλή survival horror σειρά του Scott Cawthon και της αμερικανικής Steel Wool Studios έχει πλέον gameplay video και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα νέα και ανατριαχιαστικά animatronics του Five Nights at Freddy’s: Security Breach θα έρθουν στο PS4 και στο PS5 στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.

Death’s Door (PS5, PS4)

Ο όμορφα μονότονος κόσμος του εκπληκτικού isometric action/adventure Death’s Door έρχεται επιτέλους και στο PlayStation (PS5, PS4), στις 23 Νοεμβρίου του 2021.

Πηγαίνετε πέρα από τις πόρτες (Doors) και εξερευνήστε μία χώρα γεμάτη παράξενους κατοίκους και άπειρα μυστικά, φέρνοντας την ελπίδα στους παράξενους και υπέροχους χαρακτήρες που θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

Θερίστε τις ψυχές των νεκρών και ζήστε μια σκοτεινή ιστορία με μαύρο χιούμορ, που αποκαλύπτει τις αλήθειες πίσω από τη ροή των ψυχών, τον ρόλο των Crows και την προέλευση των Doors.

H «office-like bureaucratic afterlife» περιπέτεια των Acid Nerve και Devolver Digital έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια για τους μηχανισμούς, την απλότητα και το επίπεδο δυσκολίας της, χαρακτηριστικά τα οποία παραπέμπουν σε εμβληματικές σειρές βιντεοπαιχνιδιών (βλ. Legend of Zelda και Dark Souls).

KartRider: Drift (PS4)

Βασισμένο στην Unreal® Engine 4, με καρτουνίστικη αισθητική και τρελά οχήματα, το free-to-play, cross-platform kart racer της νοτιοκορεατικής Nexon έρχεται σύντομα στο PlayStation 4.

Νεότερη προσθήκη στο δημοφιλές franchise Crazyracing Kartrider, το οποίο μετράει περισσότερα από 300 εκατομμύρια παίκτες, το KartRider: Drift υποσχέται έντονες συγκινήσεις, άφθονο γέλιο, εντυπωσιακή προσαρμογή των καρτ αλλά και των χαρακτήρων, καθώς και περισσότερες από 30 φανταστικές πίστες.

Θα μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που παίζουν, χωρίς pay walls ή pay-to-win επιλογές (οι εγγραφές για την Closed Beta 3 έχουν ήδη ξεκινήσει).

THE KING OF FIGHTERS XV (PS5, PS4)

Βασισμένο για πρώτη φορά στην Unreal® Engine 4, το θρυλικό KOF της SNK επιστρέφει στο προσκήνιο μέσα από το επερχόμενο THE KING OF FIGHTERS XV.

Στο State of Play του Οκτωβρίου η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες για το Open Beta Test, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 έως και τις 22 Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους 8 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο νέος χαρακτήρας του τίτλου, Dolores. Online Casual Matches και Room Matches θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Το THE KING OF FIGHTERS XV θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2022 για PS4 και PS5.

First Class Trouble™ (PS5, PS4)

Το First Class Trouble™ είναι ένα party game όπου οι παίκτες πρέπει να παίξουν ο ένας για τον άλλον και ο ένας εναντίον του άλλου για να επιβιώσουν από μια καταστροφή.

Είτε είστε άνθρωπος Resident είτε επαναστάτης Personoid, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας (και το ιπτάμενο μπουκάλι σαμπάνιας) για να παραμείνετε ζωντανοί.

Στο First Class Trouble™, θα κερδίσετε με παραπλάνηση ή επαγωγή και όλα αυτά σε ένα μαγευτικό, αλλά και αγχωτικό και συχνά ζαβολιάρικο περιβάλλον. Είτε είστε νηφάλιοι είτε κάπως ζαλισμένοι, το First Class Trouble™ θα σας σερβίρει ένα επικίνδυνο κοκτέιλ δύσκολων αποφάσεων και παλαβών δυνατοτήτων.

Ο στόχος είναι να απενεργοποιήσετε το Central Artificial Intelligence Network (CAIN) του πολυτελούς διαγαλαξιακού σκάφους ISS Alithea προτού πάρει τον έλεγχό του μαζί με τους ακόλουθούς του, Personoid. Σας θυμίζει κάτι;

Ο asymmetric multiplayer social deception τίτλος των Invisible Walls/Versus Evil θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου και θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus.

STAR OCEAN THE DIVINE FORCE (PS5, PS4)

Debut Trailer και για το νέο sci-fi fantasy RPG STAR OCEAN: THE DIVINE FORCE της σειράς STAR OCEAN, από την Square Enix και την tri-Ace.

Για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς, ο νέος τίτλος επαναφέρει το σύστημα «διπλών πρωταγωνιστών» από το STAR OCEAN: THE SECOND STORY και βάζει τους παίκτες στη θέση δύο πολύ διαφορετικών χαρακτήρων: του Raymond και της Laeticia.

Μεγαλωμένος σε έναν προηγμένο πολιτισμό, ο Raymond είναι κυβερνήτης του διαστημικού εμπορικού πλοίου Ydas. Πριγκίπισσα και πολεμίστρια μαζί, η Laeticia προέρχεται από ένα βασίλειο σε έναν υπανάπτυκτο πλανήτη. Την ημέρα που θα συναντηθούν η μοίρα του γαλαξία θα αλλάξει για πάντα!

Με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και side stories, ένα μοναδικό σύστημα μάχης και μία ιστορία που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία και τη μυθοπλασίαμ το STAR OCEAN: THE DIVINE FORCE θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS4 και PS5.

Little Devil Inside (PS5, PS4)

Με τη δράση να κορυφώνεται σε μια εποχή που θυμίζει τη Βικτωριανή, όπου πλάσματα, τέρατα και άλλες μυστηριώδεις μορφές ζωής ΟΝΤΩΣ υπάρχουν, Το Little Devil Inside είναι ένα στιλάτο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Neostream Interactive.

Σας έχει προσλάβει ένας καθηγητής στο τοπικό πανεπιστήμιο για τον βοηθήσετε στην έρευνα, τη διερεύνηση και τη μελέτη μεταφυσικών δραστηριοτήτων που θεωρούνται κανονικές απειλές αλλά σπάνια αντιμετωπίζονται έτσι.

Ξεκινήστε επικίνδυνες αποστολές γεμάτες ρίσκο, ασχοληθείτε με δευτερεύουσες αποστολές, συναντήστε αναπάντεχα γεγονότα, περιπλανηθείτε κι εξερευνήστε έναν κόσμο όπου η πρόοδος της βιομηχανίας έχει ήδη ξεκινήσει. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να μείνετε ζωντανοί και να ολοκληρώσετε τις αποστολές σας.

To εν λόγω «19th-century-inspired» action/adventure θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS4 και PS5.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post State of Play: Νέα, ανακοινώσεις και trailers από το PlayStation! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
play, νέα, playstation, play, playstation 4, los angeles, εν λόγω, games, october, news, online, ps4, pop, light, game, sony, music, single, player, team, adventure, security, survival, scott, studios, video, πηγαίνετε, doors, acid, legend, zelda, drift, engine, franchise, pay, king, fighters, εταιρεία, test, room, class, party, central, network, iss, deception, star, ocean, divine, rpg, square, devil, δραση, οντωσ, zone, secret, plaisio, blog, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, η ημέρα της γης, real news, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ημερομήνια, october, playstation 4, δωρεαν, μουσικη, οθονες, blog, games, game, music, news, plaisio, ps4, rpg, scott, sony, square, star, test, αισθητικη, ανοιξη, ανθρωπος, βραδια, γεγονοτα, γελιο, δοξα, εγγραφες, ελπιδα, εβδομαδα, εν λόγω, εποχη, ερευνα, ερχεται, εταιρεία, τεχνη, ζωης, ιδιο, θυμιζει, ιαπωνικη, καπελα, κοκτειλ, κοστουμια, μαυρο, μοιρα, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, οντωσ, οχηματα, περιβαλλον, πλατφορμες, ροη, πορτες, ρισκο, ρολο, σειρες, συντομα, σειρα, σχολια, τρελα, τιτλος, φαντασια, φημη, φορα, χιουμορ, ομορφα, ace, acid, central, security, class, cross, deception, devil, free, divine, doors, drift, adventure, engine, network, fighters, franchise, χωρα, iss, king, κομματι, legend, light, los angeles, μεινει, μελετη, room, ocean, pay, παιχνιδι, player, pop, party, studios, secret, single, survival, team, online, θετικα, win, ξεχνας, ψυχες, zelda
Τυχαία Θέματα