SIE: Πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το Νext-Gen VR του PS5!

16:59 23/2/2021 - Πηγή: Plaisio

Με σχετική ανάρτησή του στο PlayStation Blog, ο Hideaki Nishino (Senior Vice President, Platform Planning & Management) επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός νέου (next-gen) συστήματος VR για το PlayStation 5, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2021!

Πριν από τέσσερα χρόνια και με την κυκλοφορία του PlayStation

VR στο PlayStation 4, η Sony Interactive Entertainment κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό οικοσύστημα και να μεταμορφώσει την gaming εμπειρία που προσέφεραν οι τίτλοι της πλατφόρμας.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν τίτλοι, όπως τα Astro Bot: Rescue Mission, Tetris Effect, Blood & Truth, Moss, Beat Saber και Resident Evil 7 biohazard, η εν λόγω εμπειρία ενισχύθηκε σημαντικά με τη συνδρομή του PlayStation 4 Pro αλλά και με την κυκλοφορία του PlayStation 5.

Ωστόσο, συνεχίζει ο Nishino, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα και ένα “next-generation VR system” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το οποίο θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα της ανάλυσης, στο διαθέσιμο οπτικό πεδίο και στο βάθος που θα αποδίδει, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο εκτελείται το tracking των παικτών. Η σύνδεσή του θα γίνεται εύκολα – με ένα και μοναδικό καλώδιο.

Μία από τις καινοτομίες – για την οποία δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους στην SIE – είναι και το νέο VR Controller, το οποίο θα ενσωματώνει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™ ενώ παράλληλα θα ξεχωρίζει για την εξαιρετική εργονομία του.

Και αυτή είναι είναι μόνο μία από τις future-proof τεχνολογίες που μας επιφυλλάσει το άμεσο μέλλον, τεχνολογίες που αναπτύσσει η ιαπωνική εταιρεία και ταυτίζονται με το όραμά της για μια εντελώς νέα γενιά παιχνιδιών και εμπειριών VR.

H κυκλοφορία του Νext-Gen VR αναμένεται μετά το 2021 και μελλοντικά θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

The post SIE: Πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το Νext-Gen VR του PS5! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα