Return to Monkey Island: Εικόνες που ξυπνούν αναμνήσεις…

09:19 15/4/2022 - Πηγή: Plaisio
Δια χειρός Ron Gilbert, το καλύτερο «πρωταπριλιάτικο αστείο» των τελευταίων δεκαετιών υπόσχεται να μας μεταφέρει για μία ακόμα φορά στην κλασική εποχή των point-and-click adventures. Και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το Return to Monkey Island! 

Μια μυστηριώδης και επικίνδυνη τοποθεσία στο Monkey Island | Image: Terrible Toybox

Το Return to Monkey Island αναπτύσσεται από την Terrible Toybox του Ron Gilbert – σε συνεργασία με την Devolver Digital και την Lucasfilm Games – και

αποτελεί σίκουελ των δύο πρώτων point-and-click graphic adventure The Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Ο δημιουργός των Maniac Mansion, The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge και πολλών άλλων θρυλικών τίτλων υπογράφει το σενάριο και το σχεδιασμό του πολυαναμενόμενου follow-up, έχοντας στο πλευρό του τον game programmer/designer Dave Grossman (LucasArts, Telltale Games) και τους έμπειρους συνθέτες Michael Land, Peter McConnell και Clint Bajakian.

Ο Gilbert παραδέχθηκε ότι εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο εγχείρημα «με άκρα μυστικότητα» εδώ και δύο χρόνια. Η ιστοσελίδα του Return to Monkey Island είναι «live» αλλά δυστυχώς δεν προσφέρει καμία επιπλέον πληροφορία (όπως π.χ. τις πλατφόρμες στις οποίες πρόκειται να κυκλοφορήσει).

A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Return to Monkey Island: Εικόνες που ξυπνούν αναμνήσεις… appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Return, Monkey Island, Εικόνες,Return, Monkey Island, eikones