Nintendo Switch Update: προστέθηκε υποστήριξη Bluetooth ακουστικών!

12:05 15/9/2021 - Πηγή: Plaisio

Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό ήρθε επιτέλους στην αγαπημένη κονσόλα της Nintendo.

Το τελευταίο software update του Nintendo Switch (13.0.0) μας επιφυλάσσει μια έκπληξη που χαροποιεί όλους τους χρήστες της κονσόλας: την προσθήκη Bluetooth Audio.

Πλέον μπορείτε να συνδέσετε κάθε

είδους ακουστικά ή ηχεία στο Nintendo Switch πηγαίνοντας στο System Settings -> Bluetooth® Audio -> Pair Device.

Μόλις συνδέσετε τα ακουστικά σας, μπορείτε να παίξετε σε handheld ή σε docked mode.

The latest #NintendoSwitch update is now available, including the ability to pair Bluetooth devices for audio output.

For more information, including restrictions on some features while using Bluetooth Audio, please visit the support page: https://t.co/vzAB6lZTDu pic.twitter.com/6J5xcDl5kU

Nintendo of America (@NintendoAmerica) September 15, 2021

Όμως αυτή η λειτουργία έρχεται με μερικούς περιορισμούς. Όσο υπάρχουν συνδεδεμένα ακουστικά μπορείτε να συνδέσετε μόνο δύο ασύρματα χειριστήρια (από τα 10 που μπορούν να συνδεθούν κανονικά) και δεν υπάρχει υποστήριξη Bluetooth μικροφώνων που διαθέτουν πολλά ακουστικά και earbuds.

Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό χρήσιμο χαρακτηριστικό που έρχεται με το νέο update. Πλέον το Nintendo Switch μπορεί να χρησιμοποιεί την ενσύρματη σύνδεση ακόμα και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής (sleep mode) είτε στην περίπτωση χρήσης κάποιου μετατροπέα  LAN σε USB, είτε με το επερχόμενο dock του Nintendo Switch OLED που το έχει ενσωματωμένη υποδοχή LAN.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Nintendo Switch Update: προστέθηκε υποστήριξη Bluetooth ακουστικών! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα