Mark your calendars: Το Geeked Week του Netflix επιστρέφει!

11:15 17/5/2022 - Πηγή: Plaisio
Εκτός από teaser trailers, πρώτες εμφανίσεις και πλάνα από τα παρασκήνια, το Geeked Week του Netflix επιφυλάσσει ενημερώσεις για όλες τις αγαπημένες μας σειρές (ανεξαρτήτως κατηγορίας), ταινίες, συνεντεύξεις με ηθοποιούς, celebrity games και πολλά άλλα!

Ενόσω περιμένουμε την εβδομάδα των… geeks, μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε την αφίσα του εν λόγω

virtual event, στην οποία διακρίνεται το λογότυπο της «Sparrow Academy» και μία ομπρέλα από τη σειρά «The Umbrella Academy», ένα κλειδί από το «Locke & Key», χάπια από την «Umbrella Corporation» του «Resident Evil», η μασκότ που βρίσκεται στην πλώρη του εμβληματικού Going Merry από το «One Piece» και διάφορα άλλα. Η δε αισθητική της αφίσας παραπέμπει στη δεκαετία του ’80 και στο δημοφιλές «Stranger Things».

© 2022 Netflix

Κρίνοντας από τα στιγμιότυπα του Official Trailer αναμένουμε ανακοινώσεις για τα «Stranger Things», «The Umbrella Academy», «The Gray Man», «Sweet Tooth», «Resident Evil», «The Sea Beast», «Locke & Key»,«Spiderhead»,«First Kill», «The School for Good and Evil» και «Alice in Borderland», για σειρές κινουμένων σχεδίων όπως τα «Cuphead» και «Cyberpunk: Edgerunners» αλλά και για τα επερχόμενα mobile games της πλατφόρμας.

Επίσης, για πρώτη φορά βλέπουμε τους Dream (Tom Sturridge) και Lucifer (Gwendoline Christie) από την πολυαναμενόμενη σειρά «The Sandman», βασισμένη στην αυθεντική σειρά κόμικ των Neil Gaiman/DC Comics.

Το Netflix Geeked 2022 θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου, φιλοξενώντας αγαπημένους παρουσιαστές και ειδικούς προσκεκλημένους όπως οι Jacob Bertrand, jstoobs, Jaeden Martell, Reece Feldman, Ella Purnell, Tiffany Smith, Felicia Day, B. Dave Walters, Geoff Keighley και Mari Takahashi.

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας σε Instagram και Twitter.

The post Mark your calendars: Το Geeked Week του Netflix επιστρέφει! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα