Lies of P: Gameplay σε ανάλυση 8K από μία Radeon™ RX 7900 XTX

09:07 23/1/2023 - Πηγή: Plaisio
Neowiz Games και Round 8 Studio έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Gameplay Trailer από το επερχόμενο action souls-like Lies of P, το οποίο βασίζεται στο κλασικό παραμύθι του Πινόκιο.

Τα αποκλειστικά στιγμιότυπα παρουσιάζονται σε ανάλυση 8K (4320p60), η οποία επετεύχθη με τη συνδρομή της AMD και της πανίσχυρης κάρτας γραφικών Radeon™ RX 7900 XTX (η αναπαραγωγή με ανάλυση

8K υποστηρίζεται μόνο σε οθόνες 8K).

Με φόντο την εποχή της Μπελ Επόκ, το Lies of P δίνει μια σκοτεινή τροπή στο πασίγνωστο κλασικό παραμύθι του Πινόκιο. Έχοντας αφυπνιστεί από μια μυστηριώδη φωνή, ο ήρωάς μας πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει την πόλη Krat από τις μαριονέτες που θέλουν να την αφανίσουν. Με την ιδιαίτερη καρδιά του μαθαίνει πώς να γίνει αληθινός άνθρωπος λέγοντας… ψέματα!

Ο εν λόγω τίτλος ενσωματώνει ένα μοναδικό σύστημα μάχης σε συνδυασμό με τη λήψη αποφάσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό σημαίνει ότι καμία μάχη δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Αξιοποιήστε και τελειοποιήστε τη χρήση διαφόρων όπλων, της τέχνης της μυθοπλασίας και του οπλισμού λεγεώνων, για να ανακαλύψετε ποιο είναι το στυλ σας.

Image Credit: © Neowiz Games

Το Lies of P αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, για PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

The Most Advanced Graphics for Gamers and Creators: Βασισμένες στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική AMD RDNA™ 3, οι νέες AMD Radeon™ RX 7900 Series κάρτες γραφικών σε περιμένουν στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr!

The post Lies of P: Gameplay σε ανάλυση 8K από μία Radeon™ RX 7900 XTX appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα