Klonoa Phantasy Reverie Series: Έρχεται στις 8 Ιουλίου!

17:55 23/5/2022 - Πηγή: Plaisio

Κλασσικό platforming στον ονειρικό κόσμο του Lunatea.

Ένα από τα πιο παραγκωνισμένα εμβλήματα του gaming επανέρχεται αυτό το καλοκαίρι σε κονσόλες και PC και δεν είναι άλλος από τον Klonoa της Bandai Namco, που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στον μαγικό του κόσμο με την συλλογή Klonoa Phantasy Reverie Series.

Η συλλογή περιέχει δύο remastered παιχνίδια: Το remake του Klonoa: Door to Phantomile από το Wii

που κυκλοφόρησε το 2008 (το αρχικό είναι τίτλος του 1997 στο κλασσικό PlayStation) και το Klonoa: Lunatea’s Veil που κυκλοφόρησε για το PlayStation 2.

Unveil the mysteries of the enchanted realm of Lunatea and save the world alongside #KLONOA, Lolo and Popka!

KLONOA PHANTASY REVERIE SERIES is coming to PlayStation, Xbox, PC & Nintendo Switch on July 8!
https://t.co/hgnHt8hFme pic.twitter.com/f95yRwNYTn

— BANDAI NAMCO EUROPE (@BandaiNamcoEU) May 18, 2022

Οι τίτλοι έχουν αναβαθμισμένο οπτικό τομέα ο οποίος «τρέχει» με 60fps σε υψηλές αναλύσεις, ενώ έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες όπως επαναεξισορρόπηση της δυσκολίας αλλά και η επιλογή για συνεργατικό παιχνίδι δύο παικτών.

Το 2022 σηματοδοτεί τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού. Ο Klonoa αν και ξεχασμένος, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός για τους φανατικούς των platformers. Αν ανήκεις και εσύ στην παραπάνω κατηγορία, σημείωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής στις 8 Ιουλίου 2022.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Klonoa Phantasy Reverie Series: Έρχεται στις 8 Ιουλίου! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα