Intel® Arc™ GPUs: Διαθέσιμες από το 2o τρίμηνο του 2022

13:09 22/2/2022 - Πηγή: Plaisio
Με ανάρτησή της στο Twitter, η οποία οδηγεί στις ανακοινώσεις του Investor Meeting 2022, η Intel® γνωστοποίησε μεταξύ άλλων το χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα των νέων διακριτών καρτών γραφικών Arc™ GPUs.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους φορητούς υπολογιστές, το τμήμα Accelerated Computing Systems and Graphics (AXG) της Intel αναμένεται

να προμηθεύσει τους OEMs με περισσότερες από 4 εκατομμύρια διακριτές GPUs («Alchemist») μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Image Credit: © Intel Corporation

Σε ό,τι αφορά τα σταθερά υπολογιστικά συστήματα (desktops), οι πρώτες add-in υλοποιήσεις της AXG αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά το 2ο τρίμηνο του 2022, ενώ τα μοντέλα που προορίζονται για χρήση σε σταθμούς εργασίας (workstations) αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά το 3ο τρίμηνο του 2022.

Επίσης, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε πως εργάζεται ήδη σε μία νέα αρχιτεκτονική με κωδικό όνομα «Celestial», οι προτάσεις της οποίας θα αφορούν το ultra-enthusiast κομμάτι της αγοράς.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε το «Project Endgame», το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε Intel® Arc™ GPUs μέσω μιας νέας υπηρεσίας (διαθέσιμη αργότερα μέσα στο έτος), η οποία θα παρέχει «μία πάντοτε προσβάσιμη, χαμηλής καθυστέρησης, εμπειρία χρήσης». Σας θυμίζει κάτι;

The post Intel® Arc™ GPUs: Διαθέσιμες από το 2o τρίμηνο του 2022 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα