Hogwarts Legacy: Καθυστερεί η έκδοση για PS4™ και Xbox One

12:28 7/3/2023 - Πηγή: Plaisio
Σύμφωνα με την Avalanche Software η έκδοση του Hogwarts Legacy για το PS4 και το Xbox One δεν θα είναι διαθέσιμη πριν από τις 5 Μαΐου, επομένως όσοι χρησιμοποιούν τις δύο αυτές κονσόλες προηγούμενης γενιάς θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

Και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι η Warner

Bros. Interactive Entertainment και η Avalanche Software δεν θα αλλάξουν για μία ακόμα φορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται σκληρά για να προσφέρει την «καλύτερη δυνατή εμπειρία» σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά για να το επιτύχει αυτό χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Παράλληλα, δεν έγινε καμία αναφορά για το Nintendo Switch, επομένως αυτή η έκδοση — πιθανότατα — θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 25 Ιουλίου.

Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment

Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από οικείες και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα, προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε μαγικά φίλτρα, μάθετε να κάνετε ξόρκια, αναβαθμίστε τα ταλέντα σας και γίνετε ο μάγος που θέλετε.

Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment, Avalanche Software

Ο χαρακτήρας σας είναι μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Ανακαλύψτε την αίσθηση του να ζείτε στο Hogwarts, καθώς κάνετε συμμάχους, πολεμάτε Dark Wizards και τελικά αποφασίστε την μοίρα του κόσμου των μάγων. Η κληρονομιά σας είναι αυτή που φτιάχνεται εσείς!

Το Hogwarts Legacy είναι ήδη διαθέσιμο για PS5,  Xbox X|S και PC (Windows).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Hogwarts Legacy: Καθυστερεί η έκδοση για PS4™ και Xbox One appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hogwarts Legacy, Καθυστερεί, PS4™, Xbox One,Hogwarts Legacy, kathysterei, PS4™, Xbox One