HITMAN 3: Επικό Launch Trailer (4Κ) για το φινάλε της τριλογίας!

16:03 19/1/2021 - Πηγή: Plaisio

Με μουσική υπόκρουση το κομμάτι “Champions of the Wild Side” του Bjarke Niemann και τα εκπληκτικά φωνητικά της Mindy Jones, το Launch Trailer (4Κ)* του HITMAN 3 σηματοδοτεί το φινάλε της τριλογίας World of Assassination, στο οποίο ο θρυλικός εκτελεστής της IO Interactive επιστρέφει για τα σημαντικότερα συμβόλαια της καριέρας του!

HITMAN 3 – Launch Trailer: https://t.co/TaNqQuayam

Only

2 days left… pic.twitter.com/xGEWs5PiFn

— IO Interactive (@IOInteractive) January 18, 2021

* Σημειώση: To Launch Trailer (4Κ) υπόκειται σε περιορισμούς ηλικίας, κατόπιν υποδείξεως του δημιουργού. Πάτησε το σύνδεσμο στο tweet για να μεταβείς στο YouTube.

Με την υποστήριξη της διευθύντριας του πρακτορείου Diana Burnwood, ο Agent 47 ενώνει τις δυνάμεις του με τον παλιό του φίλο Lucas Grey, τον οποίο θεωρούσε χαμένο. Η τελική αποστολή τους είναι να εξοντώσουν τους συνεταίρους της Providence, αλλά υποχρεώνονται να προσαρμοστούν καθώς το κυνήγι τους γίνεται πιο έντονο.

Όταν «κατακαθίσει η σκόνη», ο Agent 47 και ο κόσμος του δεν θα είναι πια ίδιοι. Η πολυβραβευμένη μηχανή γραφικών Glacier της IO Interactive είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τον γεμάτο τακτική καθηλωτικό κόσμο του παιχνιδιού!

Το HITMAN 3 κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου του 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series Χ/S, Nintendo Switch και PC.

The post HITMAN 3: Επικό Launch Trailer (4Κ) για το φινάλε της τριλογίας! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα