Get Over Here: Οι πωλήσεις του Mortal Kombat 11 ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια!

10:18 2/8/2021 - Πηγή: Plaisio

Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς MK με περισσότερες από 12 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως είναι πλέον το Mortal Kombat 11, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Warner Bros. Games και NetherRealm Studios.

«Όταν κυκλοφόρησε το Mortal Kombat

πριν από σχεδόν 30 χρόνια, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν το franchise που είναι σήμερα – σημειώνοντας περισσότερα από 73 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Έχουμε μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς στον κόσμο και εκτιμούμε την υποστήριξη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου ο Ed Boon, Creative Director της NetherRealm Studios και συνδημιουργός του Mortal Kombat franchise (ο 1ος τίτλος κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου του 1992).

Παρ’ όλα αυτά η NetherRealm Studios έχει δηλώσει και επίσημα ότι σταματάει τη δημιουργία περιεχομένου (DLCs) για το Mortal Kombat 11, καθώς επιθυμεί να επικεντρώσει τους πόρους της στην ανάπτυξη ενός νέου ΙΡ.

Το Mortal Kombat 11 είναι διαθέσιμο σε Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Get Over Here: Οι πωλήσεις του Mortal Kombat 11 ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Get Over Here,Mortal Kombat 11